Huawei Watch GT2 ni se dezvăluie în randări și fotografii; Se lansează alături de Mate 30 Pro

1.291 ori
<b>Huawei Watch GT2 ni se dezvăluie în randări și fotografii; Se lansează alături de Mate 30 Pro</b>Evenimentul Huawei programat pentru data de 19 septembrie se pare că ne va aduce și alte dispozitive noi, pe lângă telefoanele Mate 30, Mate 30 Pro și Mate 30 RS Porsche Design. Printre acestea se va afla și un nou smartwatch

Evenimentul Huawei programat pentru data de 19 septembrie se pare că ne va aduce și alte dispozitive noi, pe lângă telefoanele Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite și Mate 30 RS Porsche Design. Printre acestea se va afla și un nou smartwatch intitulat Huawei Watch GT2 pe care astăzi avem ocazia să îl vedem într-o serie de randări cu iz oficial, dar și într-o fotografie reală prezentată pe rețeaua de socializare Weibo.

Huawei Watch GT2

Vedem în primul rând fotografia de mai sus ce ne prezintă varianta Sport, cea care a mai apărut anterior în imagini. Această versiune adoptă un cadran masiv pe care observăm inscripționată scala tahimetrului utilă pentru calculul de lungimi și alte mărimi dependente de timp. Există și o versiune Classic fără acest look robust, cea pe care o puteți admira în randările de mai jos publicate de către Evan Blass.

Sunt numeroase randări aici și observăm multe variante de culoare și stiluri de curele (metalice, silicon, piele). Noul ceas Huawei Watch GT2 păstrează ecranul circular, cât și sistemul de operare Lite OS. Vom avea suport GPS, senzor de puls, nelipsitul pedometru și baterii cu autonomie de până la 2 săptămâni. Cel mai probabil se va ajunge la o asemenea autonomie ca urmare faptului că nu primim suport WiFi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×