Reducere la căşti HiFi şi telefon edge to edge ZTE Nubia Z17 Lite; Avem coduri cupoane de la Cafago.com!

1.232 ori
<b>Reducere la căşti HiFi şi telefon edge to edge ZTE Nubia Z17 Lite; Avem coduri cupoane de la Cafago.com!</b>Am revenit cu o serie de reduceri la unul dintre retailerii internaţionali apreciaţi, Cafago.com. De această dată vă punem în urechi căşti HiFi şi avem şi un preţ bun la un smartphone midrange cu ecran edge to edge.

Am revenit cu o serie de reduceri la unul dintre retailerii internaţionali apreciaţi, Cafago.com. De această dată vă punem în urechi căşti HiFi şi avem şi un preţ bun la un smartphone midrange cu ecran edge to edge.

1. Global Nubia Z17 Lite 5.5 Inch Bezel-less Smartphone

Global Nubia Z17 Lite

Îmi amintesc că acest model ZTE Nubia a debutat cu Cristiano Ronaldo pe posterul promoţional, ceea ce nu e puţin lucru. Ei bine, telefonul se vinde în general la suma de 151.17 euro la Cafago.com, dar noi avem pentru voi un cod cupon special: "L301PZ". Îl aplicaţi până pe 30 septembrie şi produsul va ajunge să coste doar 146 euro.

La această sumă primiţi un smartphone cu ecran de 5.5 inch Full HD şi 6 GB RAM, plus 64 GB stocare, dar şi un procesor Snapdragon 653 destul de capabil Are şi o cameră frontală de 16 MP şi o cameră principală de 13 MP + 13 MP, cu suport pentru captura 4K. Parcă sună prea bine...

2. dodocool Wireless Stereo Sports In-Ear Headphone Black

dodocool Wireless Stereo Sports In-Ear Headphone Black

Dacă aţi schimbat 10 căşti până acum şi toate v-au căzut din ureche când făceaţi jogging, acest model dodocool se va ancora bine de tot de urechile voastre. Costă 19.99 euro în general, dar avem iarăşi un cod cupon Cafago pentru voi: "L143DA". El duce preţul în jos, până la 13.15 euro şi îl puteţi folosi până pe 30 septembrie 2018. Căştile sunt unele HiFi, cu telecomanda, sunet HD, anulare a zgomotului de fond, conexiune multi point şi autonomie de 17 ore.

Se pot conecta la orice telefon cu Android sau iOS şi au un clip mare, care le fixează perfect pe ureche.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×