Oppo R17 Pro ar urma să vină cu o cameră ce oferă deschidere variabilă a diafragmei, în stil Galaxy S9; Avem teasere!

951 ori
<b>Oppo R17 Pro ar urma să vină cu o cameră ce oferă deschidere variabilă a diafragmei, în stil Galaxy S9; Avem teasere!</b>Oppo R17 Pro ne şoca cu câteva zile în urmă, când se dovedea a fi un telefon cu o cameră triplă, conform unor scăpări. Acum aflăm că terminalul ar putea plusa cu încă o tehnologie optică high-end, având deschidere variabilă a diafragmei camerei, idee..

Oppo R17 Pro ne şoca cu câteva zile în urmă, când se dovedea a fi un telefon cu o cameră triplă, conform unor scăpări. Acum aflăm că terminalul ar putea plusa cu încă o tehnologie optică high-end, având deschidere variabilă a diafragmei camerei, idee preluată de la Galaxy S9+.

Totul a fost dovedit de un teaser postat de către Oppo pe Weibo, care menţionează aceasta funcţionalitate. Ar putea semăna cu ce primim pe S9, S9+ şi Note 9, permiţând ca în condiţii low light camera să prindă mai multă lumină, iar în condiţii de luminozitate crescută să capteze mai puţină. Oppo R17 Pro este aşteptat că o versiune high-end de Oppo R17, care va plusa cu o cameră tripla şi 8 GB RAM. Nu prea cred ca primim o cameră triplă, ci mai degrabă una singulară de 16 MP, judecând după scăpările noi.

Oppo R17 Pro diafragma variabila

Ar trebui să aibă procesor Snapdragon 670, 128 GB stocare şi o cameră selfie de 25 MP. Se zvonea chiar la un moment dat că va împinge dotările la 10 GB RAM, iar spatele său care îşi schimbă culoarea aduce cu Huawei P20 Pro. Pe 18 august e programat să debuteze acest model, împreună cu Oppo R17, dar şi cu modelele Oppo F9, care au un breton triunghiular discret.

De altfel şi Oppo R17 şi R17 Pro au această abordare de design. Pentru acest terminal aşteptăm şi o baterie de 3.500 mAh cu încărcare foarte rapidă VOOC, scanner de amprente integrat în ecran şi ecran de 6.4 inch Full HD+ cu screen to body ratio de 91.5%. Deschiderea camerei ar urma să oscileze între F/1.5 şi F/2.4 ca la Galaxy S9.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×