Reduceri de la Quickmobile - Quickend Înainte de Crăciun

1.672 ori
<b>Reduceri de la Quickmobile - Quickend Înainte de Crăciun</b>QuickMobile.ro&nbsp;ne-a obișnuite cu o serie de reduceri în fiecare sfârșit de săptămână. Acum avem un weekend special, în ajun de Crăciun. Sunt câteva oferte interesante și le găsiți detaliate în acest articol. &nbsp; A. Telefoane mobile...

QuickMobile.ro ne-a obișnuite cu o serie de reduceri în fiecare sfârșit de săptămână. Acum avem un weekend special, în ajun de Crăciun. Sunt câteva oferte interesante și le găsiți detaliate în acest articol.

A. Telefoane mobile

B. Accesorii

Samsung Galaxy S III cu 4G / LTE este recomandat celor care vor să beneficieze de rețelele 4G / LTE care vor beneficia de acoperire ceva mai consistentă în 2013, HTC 8X pentru cei care doresc un smartphone cu Windows Phone 8 ce impresionează ca design, interfață originală, cameră foto și video destul de bună la exterior plus multe altele.

Sony Xperia P a fost o supriză plăcută la momentul în care-l testam, deși nu trecuse pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Un smartphone cu un design elaborat ce se potrivește în orice buzunar, HTC Desire V este singurul dintre cele patru telefoane pe care nu l-am avut la review, dar am încredere în HTC pe partea de fabricație și experiență oferită utilizatorului, deși smartphone-ul lor dual-sim și single core mi se pare poziționat prea sus ca preț.

Reducerile sunt valide de vineri de la 10.00 până luni - 24 decembrie, ora 10.00.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×