Imagini proaspete cu BlackBerry Z10, primul telefon BlackBerry 10 OS

1.409 ori
<b>Imagini proaspete cu BlackBerry Z10, primul telefon BlackBerry 10 OS</b>Până acum asociam numele BlackBerry L Series sau BlackBerry London cu primul telefon cu BlackBerry 10 OS la bord, dar iată că avem acum și un nume de produs. E vorba despre BlackBerry Z10, telefon care a fost recent descoperit într-o nouă imagine,...

Până acum asociam numele BlackBerry L Series sau BlackBerry London cu primul telefon cu BlackBerry 10 OS la bord, dar iată că avem acum și un nume de produs. E vorba despre BlackBerry Z10, telefon care a fost recent descoperit într-o nouă imagine, care îl prezintă pe alb și negru. Dimensiunea imaginii e minusculă, dar aceasta e singura formă în care o puteți găsi.

A mai rămas doar o lună până la marele debut al lui BB 10 OS și al terminalelor asociate și așteptam cu nerăbdare să se mai scrie un capitol în istoria evoluției segmentului telecom. Există zvonuri și că modelul cu tastatura fizică și design tip BlackBerry Bold de la RIM va avea numele de cod BlackBerry X10. Revenind la Z10, acest smartphone va fi unul full touch și ar putea avea un ecran de 4.5 inch HD sau mai mare, 2 GB RAM, procesor quad core Snapdragon, conectivitate LTE și camera de 8 megapixeli.

Toate acestea sunt speculații, iar ce știm sigur e că nou venitul va avea sloturi microSIM și microSD, antena NFC și o baterie înlăturabila de 1800 mAh, plus port microUSB și microHDMI. Credeți că acest model va fi un Android killer sau măcar un Windows Phone killer, adjudecându-și locul 3 după iPhone și telefoanele Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×