Reduceri de personal la Romtelecom

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 2.411 ori
<b>Reduceri de personal la Romtelecom</b>Romtelecom planuieste sa isi reduca numarul de locuri de munca in acest an cu aproximativ 2.500 de pozitii, conform dailybusiness.ro. Salariatii care nu vor mai fi angajati la Romtelecom vor primi salarii compensatorii si ajutorul companiei in gasirea...

Romtelecom planuieste sa isi reduca numarul de locuri de munca in acest an cu aproximativ 2.500 de pozitii, conform dailybusiness.ro. Salariatii care nu vor mai fi angajati la Romtelecom vor primi salarii compensatorii si ajutorul companiei in gasirea altui loc de munca.

Numarul final de pozitii la care se va renunta va fi stabilit dupa o serie de evaluari interne ale performantelor angajatilor. La ora actuala Romtelecom are 12.300 de angajati, in vreme ce concurentii sai au maxim 5000. Operatorul avea 3 milioane de linii fixe la finalul anuluii trecut, iar numarul de clienti ADSL a crescut cu 48% in ultimele 3 luni ale lui 2007. Reprezentantii Romtelecom au mentionat si ca operatorul detinea un segment de 20% din piata Internet broadband autohtona, in ultimele lui ale anului trecut.

Dolce, serviciul de televiiune prin satelit oferit de aceeasi companie a adus 109.000 clienti in cel de-al patrulea trimestru al lui 2007, numarul total al abonatilor fiind de 400.000. In ciuda acestor statistici pozitive, se pare ca profitul net al companiei a scazut, cu 53.1%, dupa cum arata rapoartele financiare ale operatorului. Dupa procesul de restructurare care va debuta in acest an, Romtelecom planuieste un proces de consolidare a pozitiei pe piata in 2009 si 2010.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×