Produse evoMAG.ro

Un nou telefon concept fabricat din lemn

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.521 ori
<b>Un nou telefon concept fabricat din lemn</b>Acest nou concept de telefon aminteste de perioada veche, in care obiectele fabricate din lemn erau foarte apreciate, iar creatia designerului Seungchan Lee poate fi admirata in imaginea urmatoare: Handsetul ultra-slim este dotat cu fatete de lemn, foarte...

Acest nou concept de telefon aminteste de perioada veche, in care obiectele fabricate din lemn erau foarte apreciate, iar creatia designerului Seungchan Lee poate fi admirata in imaginea urmatoare:

Handsetul ultra-slim este dotat cu fatete de lemn, foarte retro, dar specificatiile tehnice ale terminalului nu sunt retro deloc. De la display-ul touchscreen pana la camera de 3 megapixeli si suportul Bluetooth, acest smartphone reuseste sa surprinda placut. Surprinzatoare este si tastatura sa externa conectata prin Bluetooth, de asemenea fabricata din lemn si aratand excelent.

Marimea si forma acestui telefon amintesc vag de iPhone, iar spatele terminalul are o textura cel putin interesanta, diferita chiar si de cele pe care Nokia le prezinta in categoria fashion phones. Din nefericire, telefonul din imaginea de mai sus este doar un concept, deci nu este disponibil pe piata, inca. Va vom tine la curent totusi, cu felul in care evolueaza aceasta inventie si va vom anunta de indata ce ea soseste in magazine.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×