Retrospectivă MWC 2012: o lună de premii, standuri MWC și inovații (Video)

1.726 ori
<b>Retrospectivă MWC 2012: o lună de premii, standuri MWC și inovații (Video)</b>Acum că ne apropiem de finalul lunii martie, ne amintim cum a început prima lună de primăvară și anume cu faimosul Mobile World Congress din Barcelona. Astfel, am decis să facem o retrospectivă a showului și a tot ce a însemnat el, de la...

Acum că ne apropiem de finalul lunii martie, ne amintim cum a început prima lună de primăvară și anume cu faimosul Mobile World Congress din Barcelona. Astfel, am decis să facem o retrospectivă a showului și a tot ce a însemnat el, de la telefoane quad core, la premiile pe care vi le-am oferit, la jurnalul de bord al trimisului nostru Zsolt și la live blogging-ul nostru care s-a bucurat de succes.

Cu fix o lună în urma Zsolt Tamassy se afla în Barcelona, trimis de Mobilissimo.ro și participa la conferințe de presă precum cea ASUS, de la care ați avut parte de live blogging, sau cea Nokia în cadrul căreia am fost uimiți să vedem primul telefon cu camera de 41 megapixeli. ASUS ne-a surprins plăcut cu al său PadFone, combo tableta-telefon, în vreme ce HTC a prezentat seria One și ați fost primii care ați aflat despre ea din live blogging-ul nostru. și Sony a avut o conferință în condiții bune, prezentându-ne handseturile Xperia P și Xperia U.

Live Blogging: 

Standuri MWC 2012:

Dar de fapt totul a început într-o zi de duminică, 26 februarie, după-amiaza, atunci când Zsolt a intrat la conferința Huawei și ne-a trimis primele infromatii de acolo în regim de live blogging. Apoi au urmat zile întregi de experiențe hands on cu telefoane quad core, handseturi ultrasubțiri, cele mai noi tablete, un PS Vită și tot soiul de gadgeturi și accesorii. Ați fi crezut că distracția s-a oprit odată cu sosirea lui Zsolt în țară, dar apoi au început și concursurile noastre, cu premii variate și cu detalii ample despre fiecare stând al fiecărei mari companii de la Mobile World Congress 2012.

Ați primit insigne, mouse-uri, tricouri, pixuri, brelocuri, genți și numeroase alte cadouri care vă vor aminti de prezența noastră la MWC și companiile Nokia, LG, HTC, Google, Microsoft și ASUS, cărora le mulțumim pentru sponsorizarea cu cadouri a celor care au urmart articolele detaliate despre standurile lor și au dat share și retweet. Dacă sunteți curioși care au fost norocoșii câștigători la concursurile noastre, avem o listă la dispoziție voastră. Cât despre standuri, am fost plăcut impresionați de atmosfera de la standul Google, de trenulețul cu tablete și telefoane, de roboțeii omniprezenți și de acel tobogan amuzant.

La standul Microsoft se miza mult pe comparația cu alte telefoane a modelelor Windows Phone și pe campania Smoked by Windows Phone. La Samsung am avut parte de organizare bună și prezentări detaliate ale noilor tablete Galaxy Tab 2 și Galaxy Note 10.1. La Fujitsu am văzut multe acvarii și asiaticii s-au axat pe testarea gadgeturilor la rezistență la apă, ca și cei de la Panasonic cu modelul Eluga de exemplu. Standul LG a fost unul elegant și plin de produse noi, de la telefonul quad core LG Optimus 4X la telefonul 3D MAX, seria L de handseturi și nouă tableta Optimus Pad LTE.

Standul Motorola s-a bazat pe teste de rezistență ale telefoanelor și activități sportive, precum alergatul pe banda sau pedalatul pe bicicletă statică, în vreme ce un MOTOACTV măsură caloriile. La standul Nokia atmosfera era veselă, cu spiriduși foarte prietenoși, un design high tech al zonei de prezentare și tehnologii audio de vârf, subliniate de numeroase căști dispuse pentru audiție. Standul HTC a avut și o reprezentație de dans modern și o cabină de testare a tehnologiilor auto disponibile prin HTC.

La Sony am remarcat diversitate etnică, designul minimalist al standului și gadgeturile high end prezentate. Interconectarea era cuvântul de ordine, iar trecând la standul Huawei, el a fost probabil cel mai SF că design cu un uriaș ecran șerpuit pe tavanul și de-a lungul standului. La ASUS am avut parte de o experiență inedită la muzeul Rock din Barcelona și de o prezentare foarte amabilă și detaliată a lui PadFone. încă o dată mulțumim companiilor care ne-au furnizat premiile și rugam câștigătorii să comenteze la acest articol, postând o fotografie cu premiul primit!

Retineti si ca daca accesati linkurile cu standurile puteti vedea cele 94 de materiale video realizate de noi la MWC, sau le puteti vedea in acest playlist YouTube.

Vă promitem că vor mai exista concursuri pe viitor, iar dacă vreți să aflați de ele, ne găsiți pe următoarele mijloace de socializare, dând subscribe!

în final vă mulțumesc că ne-ați urmarit timp de o lună pe acest subiect și rog câștigătorii să lase câte un comentariu (sau mai multe) și o fotografie cu conținutul pachetelor primite de la noi și de la sponsorii acțiunii inițiate de noi. :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×