Crazy Days ziua 4 la eMag; -25% la imprimantele HP din promoție!

1.337 ori
<b>Crazy Days ziua 4 la eMag; -25% la imprimantele HP din promoție!</b>După ce tablete ASUS Slider a avut parte de o reducere serioasă și am putut cumpăra câteva laptopuri ASUS, Dell și Toshiba la prețuri reduse în cadrul Crazy Days de la eMag, azi e rândul celor de la HP să ne ofere discounturi serioase. De...

După ce tablete ASUS Slider a avut parte de o reducere serioasă și am putut cumpăra câteva laptopuri ASUS, Dell și Toshiba la prețuri reduse în cadrul Crazy Days de la eMag, azi e rândul celor de la HP să ne ofere discounturi serioase. De această dată produsele vizate sunt imprimantele, care primesc o reducere de 25% pe loc la modelele din promoție.

Veți descoperi imprimante din gama HP Deskjet și HP Photosmart cu prețuri de pornire de 149.99 lei. Imprimanta multifuncțională HP Deskjet 2054A (all în one) costă 149.99 lei și se afla în stoc la eMag. Ea suporta formatul A4 de printare și are și funcții de scanare, imprimare și copiere. Device-ul este bazat pe tehnologia Inkjet. Din gama Photosmart găsim modelul Premium eAIO C310a, la preț de 374.99 lei, cu format A4, funcții de imprimare, copiere, scanare, tehnologie inkjet și viteza de printare color de 32 ppm.

în categoria de imprimare profesională a documentelor au parte de reduceri imprimantele din gama HP LaserJet și OfficeJet, pornind de la prețuri de 299.99 lei. La acest preț puteți cumpăra imprimantă laser alb negru HP LaserJet Pro P1102, A4. Ea suporta o viteză de printare alb/negru de 18 ppm, vine cu memorie RAM standard de 2 MB și rezoluție la printare de 600 dpi. în gama Officejet găsi și modelul Pro 8500A plus e All în One, o multifuncitonala cu viteza de copiere de 34 cpm, funcții de imprimare, scanare, fax și copiere.

Promoțiile nebune continuă și așteptam să vedem ce aduce ziua de mâine.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×