Programul "Rabla" pentru telefoane mobile, aplicat În magazinele Microsoft; Îți aduce un Windows Phone!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 2.065 ori
<b>Programul "Rabla" pentru telefoane mobile, aplicat În magazinele Microsoft; Îți aduce un Windows Phone!</b>în afara de campania "Smoked by Windows Phone", Microsoft a mai demarat și un soi de "Program Rabla" pentru telefoane low end sau modele vechi, pe care le puteți schimba la magazinele Microsoft cu modele Windows Phone. Dacă programul Smoked nu a...

în afara de campania "Smoked by Windows Phone", Microsoft a mai demarat și un soi de "Program Rabla" pentru telefoane low end sau modele vechi, pe care le puteți schimba la magazinele Microsoft cu modele Windows Phone. Dacă programul Smoked nu a ieșit așa bine, acesta sună cu siguranță ca o inițiativă de succes.

"Rabla" este adresat în special celor care vor să cumpere primul smartphone din viața lor, deci adresat piețelor în tranziție, deoarece persoanele din țările dezvoltate au deja câte un smartphone, sau cel puțin majoritatea au. Conform unui tweet al reporterului tech Dave Zatz, magazinul Microsoft Tysons Corner (probabil din SUA/Marea Britanie) a început să schimbe orice terminal destul de bine dotat încât să intre pe web cu un model Windows Phone. Se pare că acesta este criteriul de selecție: oricât de vechi ar fi telefonul tău, el trebuie să fie măcar capabil să intre pe web pentru a fi schimbat cu un handset de la Microsoft.

Această inițiativă e atât de populară, încât magazinul respectiv a rămas fără device-uri și dă la schimb bonuri cadou de 10 dolari, care se vor transforma într-un nou Windows Phone la următoarea livrare. Aparent la ultima verificare era o coadă de 60 persoane la acest magazin, deci ideea e foarte bună. Având în vedere că în SUA telefonul Nokia Lumia 900 va fi lansat cu un preț de 100 de dolari cu abonament, nu e greu de ghicit ce handset vor alege toți.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×