Review huse LG G3 de la Mobiledirect.ro + concurs (Cubz/ Baseus): elegante, din piele ecologică și perfecte pentru G3 (Video)

3.103 ori
<b>Review huse LG G3 de la Mobiledirect.ro + concurs (Cubz/ Baseus): elegante, din piele ecologică și perfecte pentru G3 (Video)</b>Avem încă un concurs pentru voi și prin voi mă refer de această dată la posesorii de LG G3. Mai jos puteți vedea recenzia a doua huse pentru acest telefon, primite în teste de la Mobiledirect.ro. E vorba despre o husă Cubz neagră și una Baseus...

Avem încă un concurs pentru voi și prin voi mă refer de această dată la posesorii de LG G3. Mai jos puteți vedea recenzia a doua huse pentru acest telefon, primite în teste de la Mobiledirect.ro. E vorba despre o husă Cubz neagră și una Baseus cu fereastra specială pentru ora, apeluri și notificări.

1)Husa LG G3 Baseus Brocade View White

Husa Baseus Brocade View Whitecostă 44.99 lei și este un accesoriu ușor feminin, dacă mă întrebați pe mine. Produsul se remarcă printr-o fereastră circulară frontală, prin care puteți vedea oră, câteva notificări și persoanele care vă apelează. Husa are design minimalist și ultraslim, este fabricată din piele ecologică și se clipseaza ușor pe LG G3. îi adăugă doar 4 mm în grosime și are decupaje speciale pentru camera și porturi.

Produsul vine cu garanție pe 1 an, are aderenta bună și permite ca ecranul să fie activat automa atunci când îi deschidem partea frontală, cu fereastră. Husa este elegantă și comodă, dar personal apreciez mai mult modelul negru de la Cubz, pe care îl vedeți prezentat după cel Baseus.

2)Husa LG G3 Book Type Black Cubz

Husa LG G3 Book Type Black Cubz

Acest produs este un Book Type Black de la Cubz, care costă 45.99 lei și vine cu garanție tot pe 1 an. Văd acest accesoriu ca unul pentru omul de afaceri, el arătând ca o mică agenda sau ca un portofel. La urma urmei puteți și să folosiți husa că portofel, având buzunare speciale pentru carduri și bani.

Husa are parte de protecție la uzura și șocuri și beneficiază de o închizătoare magnetică. De asemenea puteți folosi produsul Cubz ca un soi de dock, după cum se vede în review, partea sa inferioară flexând ușor pentru a permite terminalui să stea așezat în landscape la un unghi înclinat ideal pentru vizualizarea de filme.

Book Type Black pentru G3 este elegant și solid și poate ajunge la voi, posesorii de G3, prin concursul Mobilissimo.ro și Mobiledirect.ro. Iată ce trebuie să faceți:

  1. Like la pagina de Facebook Mobiledirect.ro
  2. Să faceți dovada că dețineți un LG G3
  3. Postați un comentariu despre LG G3 după ce ați citit recenzia sa pe Mobilissimo.ro. Comentariul trebuie postat la articolul cu huse (review) evident.

Va avea loc apoi o tragere la sorți pe date de 30 iulie. Capturile de mai sus trebuie trimise la concurs(a)mobilissimo.ro într-un mail cu subiect "Huse Mobiledirect.ro LG G3", plus nume real, adresa și număr de telefon. Multă baftă!

Review huse LG G3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×