LG G5 Unboxing/ Preview Demo Unit: o privire Mobilissimo.ro asupra primului telefon mainstream modular (Video)

2.355 ori
<b>LG G5 Unboxing/ Preview Demo Unit: o privire Mobilissimo.ro asupra primului telefon mainstream modular (Video)</b>A sosit în sfârşit şi la noi LG G5, flagship-ul LG pe anul în curs şi un telefon foarte solicitat de cititori şi fani pentru a primi bateria completă de teste Mobilissimo.ro. El vine sub formă de demo unit, într-o cutie din care lipsesc accesorii, dar..

A sosit în sfârşit şi la noi LG G5, flagship-ul LG pe anul în curs şi un telefon foarte solicitat de cititori şi fani pentru a primi bateria completă de teste Mobilissimo.ro. El vine sub formă de demo unit, într-o cutie din care lipsesc accesorii, dar nu vă faceţi griji, pentru că veţi afla imediat ce trebuia să fie inclus în cutia comercială. Acest model costă 2.999 lei la Quickmobile.ro, 2.849 lei la evoMAG.ro şi 2.899 lei la Marketonline.ro.

LG G5 Unboxing

Avem de-a face cu primul telefon modular mainstream, care a reuşit să devină comercial înainte de Google Project Ara, ceea ce e mare lucru. În cutie se află o cheiţă metalică pentru accesul la slot-uri, dar şi cablul USB Type-C şi lipsesc încărcătorul şi manualul. Aflaţi că nu primim căşti la pachet, după cum am văzut şi în alte unboxing-uri.

Module LG G5

LG G5 debuta la MWC 2016, împreună cu accesoriile şi modulele LG Friends. Un modul se ataşează în zona inferioară, după ce apăsam pe un buton bine ascuns în zona laterală pentru a detaşa capacul cu portul USB şi bateria. E ca şi cum ai introduce o mină de pix în pix, sau o baterie într-o lanternă cilindrică, cam acesta e feelingul.

Module LG G5

Modulele includ unul B&O, cu un difuzor de top şi un modul foto, cu extra butoane pentru captura foto/video, dar şi o mică baterie în plus. Accesoriile Friends sunt un roboţel, o telecomandă de drone sau o cameră cu captură la 360 grade. LG G5 este un telefon puternic, beneficiind de aportul lui Qualcomm Snapdragon 820, însoţit de 4 GB RAM şi un ecran Quad HD de 5.3 inch. Ecranul este unul de tip 3D Arc glass, curbat şi arătos şi are muchii înguste.

S-a clarificat şi aspectul design, astfel că avem un corp metalic acoperit cu o substanţă specială cu particule de metal, care face vopseaua să adere mai bine... şi asta în ciuda feelingului de plastic resimţit la atingere. Terminalul mai dispune şi de 32 GB stocare, slot microSD şi un scanner de amprente în spate, integrat în butonul Power.

Nu uităm nici de cameră duală, cu un senzor de 16 megapixeli cu stabilizare optică pe 3 axe şi unul de 8 megapixeli, cu lentila wide angle de 135 de grade. Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, iar bateria are o capacitate de 2.800 mAh. Acest model rulează Android 6.0 Marshmallow cu LG UX 5.0 aplicat peste. Revenim foarte curând cu recenzia!

LG G5, prețuri actualizate:

LG G5 Video Unboxing

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×