Review iPhone 3G (video)

2.544 ori
<b>Review iPhone 3G (video)</b>E greu sa gasesti orice alt dispozitiv care sa produca o isterie de masa si sa aiba un nivel de expunere comparabil cu momentul lansarii primului iPhone. Cine ar putea uita? Orice om, de la cel mai inrait "gadget-o-man" si pana la cea mai dezinteresata...

E greu sa gasesti orice alt dispozitiv care sa produca o isterie de masa si sa aiba un nivel de expunere comparabil cu momentul lansarii primului iPhone. Cine ar putea uita? Orice om, de la cel mai inrait "gadget-o-man" si pana la cea mai dezinteresata persoana in ale tehnologiei, a fost cuprinsa pentru o zi de febra iPhone. Cu toate acestea, dispozitivul a fost departe de a fi unul ideal, avand capacitati limitate (in special la capitolul 3G), pretul relativ mare si limitare la doar cateva tari in care terminalul sa comercializat oficial - pana acum, cum spune insasi Steve Jobs (sau cel putin spera)!


Industria telefoanelor mobile este o industrie dinamica dar cu standarede greu de atins, deci clar ca intentia Apple in 2007 n-a fost de a domina piata, ci de a-si face o intrare de efect in businessul wireless, profitand de nemultumirile unor utilizatori de tehnologia existenta. Cu aparitia iPhone 3G, Apple nu numai ca-si pastreaza fanii, dar prin compatibilizarea device-ului cu platforma Microsoft Exchange si cu altele de acest gen, ne mai vorbind de libertatea ce o da prin acceptarea softurilor 3rd party, devenind o adevarata platforma de calcul, patrunde puternic pe sectorul biz si smulge utilizatorii clasicelor Palm si mai ales BlackBerry.

Si in final, compatibilitatea iPhone cu reteaua 3G il face bine venit in toata lumea, dupa ce cei de la Cupertino au decis sa renunte la metoda traditionala de restrictionare a terminalului doar pentru unii operatori, scazand totodata si pretul noului dispozitiv, care ni se pare totusi piperat daca luam in calcul abonamentul si angajamentul pe doi ani semnate la incheierea contractului.

Ca incheiere, inainte de o succinta prezentare video si un prim review al celor de la (cine altii?!?) Engadget, putem sa afirmam ca Apple, prin iPhone 3G, a declarat razboi tuturor producatorilor de terminale mobile si a ridicat stacheta si implicit si asteptarile noastre tuturor, mai mult decat a facut-o oricine pana in acest moment!

Recenzie video iPhone 3G:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×