Transforma-ti iPhone-ul intr-o telecomanda WiFi cu Apple Remote

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.544 ori
<b>Transforma-ti iPhone-ul intr-o telecomanda WiFi cu Apple Remote</b>Apple a lansat un nou soft care permite cotrolul lui Apple TV si iTunes cu ajutorul lui iPhone sau iPod Touch, care indeplinesc rolul de telecomanda. Prin intermediul unei conexiuni WiFi, veti da play, pauza, veti trece la alta melodie sau veti seta modul...

Apple a lansat un nou soft care permite cotrolul lui Apple TV si iTunes cu ajutorul lui iPhone sau iPod Touch, care indeplinesc rolul de telecomanda.

Prin intermediul unei conexiuni WiFi, veti da play, pauza, veti trece la alta melodie sau veti seta modul "shuffle" pentru melodiile stocate in contul dumneavoastra iTunes. Puteti accesa playlisturi, coperti ale albumelor (afisate in aplicatia Remote) si veti avea sansa de a controla chiar difuzoarele AirTunes si o functie de cautare.

Suportul video nu a fost deocamdata implementat, acesta fiind probabil pretul pe care-l platim pentru o aplicatie gratuita, aflata de abia la versiunea 1.0. Acum ca iPhone a devenit si o telecomanda ramane doar ca el sa devina o consola, cel putin neoficial si nu vom mai avea nevoie de alte terminale portabile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×