Probleme cu iPhone 2.0! Nu instalati inca!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.578 ori
<b>Probleme cu iPhone 2.0! Nu instalati inca!</b>Boioglu ne informeaza pe blogul sau ca exista probleme destul de grave cu noul firmware lansat de Apple pentru iPhone. Acest iPhone 2.0 OS este criticat si de catre cei de la Engadgetmobile, care afirma ca din cauza sa, ei s-au ciocnit de laguri,...

Boioglu ne informeaza pe blogul sau ca exista probleme destul de grave cu noul firmware lansat de Apple pentru iPhone. Acest iPhone 2.0 OS este criticat si de catre cei de la Engadgetmobile, care afirma ca din cauza sa, ei s-au ciocnit de laguri, aplicatii care nu functioneaza, resetari si multe alte probleme.

Din fericire Boioglu are o reteta pentru noi, in cazul in care am facut greseala de a trece la firmware-ul 2.0 si dorim sa ne intoarcem la 114. In cazul in care iPhone-ul dumneavoastra s-a blocat din cauza noului firmware, urmati cei 7 pasi sugerati de Adrian Boioglu, dupa aceasta metoda . Tutorialul se aplica pentru utilizatorii de Windows, dar procedura in cazul Mac-urilor nu este fundamental diferita.

Intre timp Engadgetmobile vine cu un zvon cel putin amuzant: Apple ar fi creat acest firmware DOAR pentru iPhone 3G, iar faptul ca il putem folosi pe primul iPhone este doar o mare greseala... Sa o fi luat-o Apple razna inainte de marea lansare? In aceste conditii un "jailbreak" pare mai degraba o binecuvantare decat o serie de softuri pirat de care ti-e teama.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×