Revoluția tastaturilor third party a Început pe iOS 8! SwiftKey primește 1 milion de descărcări În 24 de ore

937 ori
<b>Revoluția tastaturilor third party a Început pe iOS 8! SwiftKey primește 1 milion de descărcări În 24 de ore</b>Odată cu sosirea lui iOS 8, utilizatorii platformei Apple vor putea să folosească tastaturi third party pe terminalele lor. Era de așteptat deci să aibă loc o avalanșă de instalări, SwiftKey primind cu această ocazie 1 milion de downloaduri în...

Odată cu sosirea lui iOS 8, utilizatorii platformei Apple vor putea să folosească tastaturi third party pe terminalele lor. Era de așteptat deci să aibă loc o avalanșă de instalări, SwiftKey primind cu această ocazie 1 milion de downloaduri în 24 de ore.

Tastatura third party a celor de la Swiftkey a fost lansată odată cu iOS 8, iar în acest moment SwiftKey este pe primul loc în topul aplicațiilor gratuite din SUA. Astfel putem spune cu certitudine că numărul celor care așteptau sosirea unei soluții de acest gen este mare, sau mai degrabă curiozitatea lor este mare. SwiftKey este o soluție gratuită, ceea ce ii oferă un avantaj în fata alternativelor precum Fleksy, Swype sau altele cu plată.

Vă reamintesc că SwiftKey este o metodă de input pe iOS și Android, care combina o tehnologie de inteligență artificială și un motor de predicție a scrierii. Astfel, tastatura va putea prezice următorul cuvânt pe care îl va srie utilizatorul, învățând din mesaje text și oferind predicții în funcție de ceea ce ați scris în prealabil. Compania din spatele softului a fost fondată în 2008 și include și suport pentru limba romană.

înainte de release-ul din această săptămână de pe iOS, exista SwiftKey Note, care încorporează metoda predictivă de tastare ca un toolbar custom atașat tastaturii standard din iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×