Oppo pregătește lansarea modelului Oppo R5 (R8106); acesta va măsura doar 6.3 mm În grosime

801 ori
<b>Oppo pregătește lansarea modelului Oppo R5 (R8106); acesta va măsura doar 6.3 mm În grosime</b>Deși printre produsele pregătite de Oppo aflate în prim-plan se numără în special modelul Oppo N3, device ce va sosi cu o cameră foto rotativă, se pare că există și alte terminale la fel de interesante ce vor sosi cu sigla producătorului...

Deși printre produsele pregătite de Oppo aflate în prim-plan se numără în special modelul Oppo N3, device ce va sosi cu o cameră foto rotativă, se pare că există și alte terminale la fel de interesante ce vor sosi cu sigla producătorului chinez și care urmează a fi lansate în curând pe piață.

Din câte putem vedea în imaginea de mai jos, Oppo R5 și-a făcut deja apariția sub numele de serie R8106 în cadrul unor documente de certificare din partea agenției Postel ce își desfășoară activitatea în Indonesia, informații ce dezvăluie faptul că lansarea oficială nu este departe.

Oppo pregătește lansarea modelului Oppo R5; acesta va măsura doar 6.3 mm În grosime

Cu toate acestea, în afară de faptul că Oppo R5 va beneficia de tehnologia 4G LTE și de o grosime de doar 6.3 mm, alte informații referitoare la specificații nu se cunosc pentru moment. Rămâne de văzut dacă Oppo va lansa acest device odată cu camerphone-ul Oppo N3 în luna octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×