Un viitor format de telefon BlackBerry ar putea include o tastatură retractabilă

685 ori
<b>Un viitor format de telefon BlackBerry ar putea include o tastatură retractabilă</b>O serie de documente, brevete și schițe descoperite de către cei de la BerryReview par a indica faptul că unul dintre viitoarele telefoane BlackBerry va adopta un design total diferit față de ceea ce suntem obișnuiți. E vorba despre un handset cu...

O serie de documente, brevete și schițe descoperite de către cei de la BerryReview par a indica faptul că unul dintre viitoarele telefoane BlackBerry va adopta un design total diferit față de ceea ce suntem obișnuiți. E vorba despre un handset cu nume de cod Visa sau Victoria, iar el ar urma să vină cu o tastatură inedită.

E vorba despre o tastatură retractabilă, care în mod normal de utilizare va expune un singur rând de butoane în partea inferioară, apoi va putea fi extinsă la 3 raduri. Discutam evident despre butoane fizice, ceea ce primim și pe Passport, dar e posibil să primim și funcționalitate de trackpad aici. BerryReview considera că acest model va sosi pe piața în trimestrul 2 al anului viitor.

Un viitor format de telefon BlackBerry ar putea include o tastatură retractabilă

Nu știu dacă experimentarea e soluția ca BlackBerry să iasă din impas și ineditul nu înseamnă întotdeauna succes. Bănuiesc că vor fi realizate numeroase teste de ergonomie și de viteză de scriere și dacă publicul de rând e mulțumit, atunci vom vedea o nouă paradigmă a tastării fizice. Voi ati folosi  un asemenea mecanism?

Un viitor format de telefon BlackBerry ar putea include o tastatură retractabilă

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×