Sony Xperia X Performance obţine note foarte ridicate în testul foto DxOMark, la egalitate cu HTC 10

1.981 ori
<b>Sony Xperia X Performance obţine note foarte ridicate în testul foto DxOMark, la egalitate cu HTC 10</b>Deși a trecut ceva timp de la debutul său oficial, iată că smartphone-ul Sony Xperia X Performance ajunge în sfârșit pe masa de teste a celor de la DxOMark. Specialiștii foto au luat la puricat astfel senzorul de 23 megapixeli pe care telefonul îl aduce

Testul foto al celor de la DxOMark a devenit etalon când vine vorba de calitatea capturii foto şi video a unui terminal mobil. A venit şi rândul lui Sony Xperia X Performance să fie supus acestui test, pe care l-a trecut cu notă mare şi anume 88 de puncte. El intră într-o companie selectă, fiind la egalitate cu HTC 10 şi Galaxy S7 Edge, considerate campioanele acestui test.

Test foto Sony Xperia X Performance

DxOMark afirmă că sistemul predictiv de autofocalizare hibrid a acestui model este excelent, iar captura low light a făcut la rândul său o impresie foarte bună. Şi stabilizarea video prin intermediul lui Sony Steadyshot a primit numai bile albe. Dynamic range-ul în condiţii de zi însorită a fost apreciat şi culorile au fost bine calibrate.

Test foto Sony Xperia X Performance

Un aport pozitiv şi l-a adus şi lentila Sony G lens wide angle de 24 mm, în special la capturile landscape, iar rezoluţia de 23 MP permite capturarea a mai multe detalii decât flagshipurile cu camera de 12 MP spre exemplu. Cel mai mare scor l-a luat de departe autofocalizarea, cu un uriaş 95 de puncte, combinând sistemul phase şi contrast detection şi duelându-se chiar şi cu super focalizarea de pe Galaxy S7.

Doar artefactele şi poate blitzul au tras puţin scorul final în jos, iar modul Auto HDR nu şi-a făcut mereu treaba. Aşteptam acum şi noi să testăm acest device.

Test foto Sony Xperia X Performance

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×