Sony Xperia X Performance se alătură programului Beta pentru testarea lui Android 7.0 Nougat

1.259 ori
<b>Sony Xperia X Performance se alătură programului Beta pentru testarea lui Android 7.0 Nougat</b>Japonezii de la Sony anunță astăzi demararea unui nou program de testare a versiunii beta Android 7.0 Nougat, acesta fiind adresat posesorilor de smartphone-uri Sony Xperia X Performance. Cei interesați vor trebui ca inițial să descarce aplicația

Anunţat la MWC 2016 şi primit destul de bine de fani, Sony Xperia X Performance primeşte astăzi privilegiul de a se alătura programului Xperia Beta. Astfel, utilizatorii săi care se înscriu în program vor putea testa varianta pre release Android 7.0 Nougat pe device.

Program Beta Xperia

Recent acest model de telefon apărea şi in Romania, in oferta eMAG.ro, după cum am scris aici. Terminalul are dotări high end şi venea cu Android 6.0.1 la debut, el fiind cu siguranţă în pole position pentru a primi Android Nougat. Totuşi, programul Xperia Beta va permite anumitor utilizatori să testeze o variantă a noului Android înainte ca el să fie oferit oficial.

Deocamdată sunt acceptate înscrieri în țări ca Lituania, Estonia, Letonia, Islanda, Italia, Spania, Olanda, Portugalia şi ţările nordice. Se pare că e şi un fel de limită de locuri, deci utilizatorii trebuie să se mişte repede. Android 7.0 Nougat ar trebui să sosească în această toamnă, cu suport nativ VR, schimbări la nivel de toggle Quick Settings, split screen, un nou design pentru notificări şi un Doze extins pentru baterie.

Cât despre Xperia X Performance, cei interesaţi îl găsesc aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×