Rihanna distruge un iPhone de polițist, plătește 25.000 de dolari pentru el; Iata pericolele unui selfie!

1.175 ori
<b>Rihanna distruge un iPhone de polițist, plătește 25.000 de dolari pentru el; Iata pericolele unui selfie!</b>Se pare că nu e greu să faci un selfie fail în ziua de azi și Rihanna știe cel mai bine. Cântăreață a făcut un selfie cu șeful poliției din Los Angeles (LAPD), folosind telefonul acestuia, pentru că apoi să scape handsetul pe podea și să...

Se pare că nu e greu să faci un selfie fail în ziua de azi și Rihanna știe cel mai bine. Cântăreață a făcut un selfie cu șeful poliției din Los Angeles (LAPD), folosind telefonul acestuia, pentru că apoi să scape handsetul pe podea și să îl distrugă.

Pentru a se revanșa, în loc să cumpere alt telefon, cântăreață a donat 25.000 de dolari pentru un departament LAPD. Selfie-ul a fost realizat în timpul unei meci de baschet din NBA și nu, de această dată nu e un artificiu de PR Samsung, ci e vorba doar de un iPhone. Vorbim des despre selfie-uri, dar mai puțin despre riscurile pe care le presupun ele. Dacă e de așteptat să te calce mașina dacă vorbești la telefon și treci pe roșu, ei bine să faci un selfie în zone nepotrivite nu e o idee prea bună, după cum se vede și în clipul de mai jos.

Mai nou avem un film românesc de lung metraj numit "Selfie" și aflat în cinematografe acum și încep să mă întreb care e geniul care s-a gândit să pună o cameră frontală decentă pe un smartphone. știu că LG Optimus Black inaugura parțial acest concept, deci pe el putem da vina.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×