Sharp lansează nouă tabletă Aquos Pad (SH-06F), rezistentă la apă și dotată cu 4G LTE

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.304 ori
<b>Sharp lansează nouă tabletă Aquos Pad (SH-06F), rezistentă la apă și dotată cu 4G LTE</b>Sharp a lansat o nouă tabletă din gama Aquos, un model numit Aquos Pad SH-06F. Terminalul vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE și este rezistent la apă, plus integrează și un TV tuner, dotare apreciată în Asia. &nbsp; De asemenea, acest...

Sharp a lansat o nouă tabletă din gama Aquos, un model numit Aquos Pad SH-06F. Terminalul vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE și este rezistent la apă, plus integrează și un TV tuner, dotare apreciată în Asia.

De asemenea, acest produs Sharp suporta încărcare rapidă a bateriei, iar dotările sale hardware includ un display TFT IGZO de 7 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, un procesor Snapdragon 800 la 2.3 GHz și 2 GB RAM. Avem parte și de 32 GB memorie internă, slot microSD cu suport pentru până la 128 GB și o cameră de 8.1 megapixeli în spate, cu blitz LED.

Sharp Aquos Pad (SH-06F)

în zona frontală se afla o cameră de 2.1 MP, iar pe partea de conectivitate avem 4G LTE, WiFi, Bluetooth, NFC, GPS. Sharp Aquos SH-06F rulează Android 4.4.2 KitKat, vine cu o baterie de 4200 mAh și cântărește doar 233 de grame. Acest model măsoară 8.4 mm în grosime, ceea ce îl face gros pe lângă campioni de sub 6.5 mm precum tabletele Xperia. Așteptăm acum și un preț și o dată de lansare, deși șansele sunt infime ca acest produs să ajungă în Europa.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×