Încă un telefon octa core cu procesor Mediatek: Philips I928, ar putea veni și cu baterie bună

Autor:  | Publicat în:  Philips 2.222 ori
<b>Încă un telefon octa core cu procesor Mediatek: Philips I928, ar putea veni și cu baterie bună</b>Philips se alătura unei lungi liste de producători de telefoane care au optat pentru un procesor octa core la interiorul terminalelor lor și e vorba aici despre chipsetul MediaTek pe care îl regăsim și pe Evolio X6. Acest CPU a ajuns pe noul Philips...

Philips se alătura unei lungi liste de producători de telefoane care au optat pentru un procesor octa core la interiorul terminalelor lor și e vorba aici despre chipsetul MediaTek pe care îl regăsim și pe Evolio X6. Acest CPU a ajuns pe noul Philips I928, pe care îl vedem mai jos.

Producătorul olandez e cunoscut pentru terminalele sale low end sau midrange, toate cu baterii bune, dar de această dată ataca și segmentul high end cu acest nou model. Avem de-a face cu  un smartphone cu ecran Full HD de 6 inch și care oferă un ușor efect 2.5D, panoul fiind curbat. Philips I928 vine cu o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F/2.0, difuzoare stereo și un spate din policarbonat, cu textură care imită pielea, că în cazul lui Galaxy Note 3.

Încă un telefon octa core cu procesor Mediatek: Philips I928, ar putea veni și cu baterie bună

Alte dotări includ procesorul Mediatek MT6592, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și slot microSD. Deși nu avem informații despre asta, bănuiesc că și o baterie puternică se afla interior, în bună tradiție Philips. Scăpările legate de acest model provin din China, deci probabil că olandezii își produc terminalele acolo.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×