Încă un telefon octa core cu procesor Mediatek: Philips I928, ar putea veni și cu baterie bună

Autor:  | Publicat în:  Philips 2.165 ori
<b>Încă un telefon octa core cu procesor Mediatek: Philips I928, ar putea veni și cu baterie bună</b>Philips se alătura unei lungi liste de producători de telefoane care au optat pentru un procesor octa core la interiorul terminalelor lor și e vorba aici despre chipsetul MediaTek pe care îl regăsim și pe Evolio X6. Acest CPU a ajuns pe noul Philips...

Philips se alătura unei lungi liste de producători de telefoane care au optat pentru un procesor octa core la interiorul terminalelor lor și e vorba aici despre chipsetul MediaTek pe care îl regăsim și pe Evolio X6. Acest CPU a ajuns pe noul Philips I928, pe care îl vedem mai jos.

Producătorul olandez e cunoscut pentru terminalele sale low end sau midrange, toate cu baterii bune, dar de această dată ataca și segmentul high end cu acest nou model. Avem de-a face cu  un smartphone cu ecran Full HD de 6 inch și care oferă un ușor efect 2.5D, panoul fiind curbat. Philips I928 vine cu o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F/2.0, difuzoare stereo și un spate din policarbonat, cu textură care imită pielea, că în cazul lui Galaxy Note 3.

Încă un telefon octa core cu procesor Mediatek: Philips I928, ar putea veni și cu baterie bună

Alte dotări includ procesorul Mediatek MT6592, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și slot microSD. Deși nu avem informații despre asta, bănuiesc că și o baterie puternică se afla interior, în bună tradiție Philips. Scăpările legate de acest model provin din China, deci probabil că olandezii își produc terminalele acolo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×