RIM si Palm posteaza rezultatele financiare; profit insemnat, respectiv pierderi succesive

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.164 ori
<b>RIM si Palm posteaza rezultatele financiare; profit insemnat, respectiv pierderi succesive</b>Research in Motion, producatorul terminalelor BlackBerry tocmai si-a prezentat rezultatele financiare pe sfertul fiscal numarul 3 al anului 2010, anuntand ca a vandut 10.1 milioane de smartphone-uri. Intre timp, cei de la Palm au postat pierderi insemnate...

Research in Motion, producatorul terminalelor BlackBerry tocmai si-a prezentat rezultatele financiare pe sfertul fiscal numarul 3 al anului 2010, anuntand ca a vandut 10.1 milioane de smartphone-uri. Intre timp, cei de la Palm au postat pierderi insemnate in sfertul 2 fiscal, dupa cum aflam chiar din acest comunicat al producatorului.

Comunicatul oficial al celor de la RIM indica si faptul ca firma canadiana a vandut modelul cu numarul 75 de milioane in ultimele luni si are 4.4 milioane de noi abonati BlackBerry. Venitul pentru sfertul fiscal 3 al celor de la RIM se ridica la 3.92 miliarde de dolari, cu un venit net de 628.4 milioane.

Intre timp, Palm a reusit sa vanda doar 783.000 de smartphone-uri in sfertul fiscal analizat, cu 5% mai putin decat in cel precedent. Compania cu sediul in California a anuntat pierderi nete de 85.4 milioane de dolari, o imbunatatire totusi fata de suma de 164.5 milioane de dolari pierderi nete, anuntata in septembrie.

Asteptam sa vedem daca Palm Pixi, al doilea model webOS al companiei va reusi sa schimbe rezultatele financiare ale producatorului de smartphone-uri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×