Venitul HTC a scăzut cu aproape 64% în ultimul trimestru; Taiwanezii îşi anunţă rezultatele financiare

926 ori
<b>Venitul HTC a scăzut cu aproape 64% în ultimul trimestru; Taiwanezii îşi anunţă rezultatele financiare</b>Cu un nou trimestru încheiat, iată că firmele se văd nevoite să-și prezinte situația financiară, lucru făcut și de HTC. Din păcate veștile sunt iarăși proaste pentru compania taiwaneză care în acest interval de 3 luni a înregistrat o scădere cu aproape

HTC a anunţat oficial rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an, veştile fiind din nou proaste. Se pare că firma a înregistrat o pierdere de 148 de milioane de dolari, la venituri de 455 milioane de dolari.

Reprezentanţii săi rămân optimişti şi prezic un an 2016 reuşit, mai ales datorită headsetului VR Vive. În intervalul ianuarie - martie al acestui an, compania a înregistrat venituri cu 64% mai scăzute decât în aceeaşi perioadă din 2015 şi cu 42% mai mici decât în trimestrul anterior. Cifrele predatează debutul lui HTC 10 şi obţinerea de vânzări relevante pentru HTC Vive, deci probabil că vor arăta altfel în trimestrul actual.

Restructurările continuă şi HTC e în curs de a deveni o companie mai mică, deci cu cheltuieli mai mici. CFO-ul HTC, Chialing Chang e convins că producătorul asiatic ar putea reveni pe plus din trimestrul 3 al acestui an. Marea problemă HTC e că nu mai cheltuieşte atât de mult pe marketing pe cât o făcea cu ani în urmă, când îl avea pe Robert Downey Jr ca imagine într-o campanie de 1 miliard de dolari.

Trimestrul încheiat în iunie ne va da adevărata măsură a lui HTC 10 mai ales în comparaţie cu One M9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×