ROM-ul Android 2.1, cu interfata Sense acum pe terminale WVGA/VGA (Video)

2.076 ori
<b>ROM-ul Android 2.1, cu interfata Sense acum pe terminale WVGA/VGA (Video)</b>Daca sunteti posesor de HTC Diamond 2 si v-ati saturat de Windows Mobile, e momentul sa incercati un port de ROM Android 2.1, cu interfata HTC Sense. Evident, acesta a fost realizat de catre expertii de la XDA Developers si poate fi vazut in actiune in...

Daca sunteti posesor de HTC Diamond 2 si v-ati saturat de Windows Mobile, e momentul sa incercati un port de ROM Android 2.1, cu interfata HTC Sense. Evident, acesta a fost realizat de catre expertii de la XDA Developers si poate fi vazut in actiune in clipul urmator:

Retineti faptul ca testati acest ROM pe proprie raspundere, deoarece flashingul ROM-ului unui terminal nu este chiar ceva usor. Mai multe detalii aflati de la sursa si trebuie sa mentionam ca aceasta versiune de software vine cu defectul ca nu permite functionarea camerei (captura video) si a GPS-ului de pe terminal.

De asemenea, Flash Player 10.1 functioneaza pe acest ROM, dar nu indeajuns de bine pentru vizionarea filmelor. Ceea ce merge OK pe terminalele cu ecran WVGA/VGA pe care a fost emulat Android 2.1 sunt urmatoarele: touchscreen, vibratii, butoane capacitive, radio, GPRS, microfonul, Android Market, WiFi si alte functii de baza.

Asteptati-va la update-uri ale acestei versiuni de ROM, care sa ii rezolve problemele, cu detalii pe acelasi forum XDA Developers.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×