Firefox for Android compilat, prezentat in actiune pe Motorola Milestone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 1.484 ori
<b>Firefox for Android compilat, prezentat in actiune pe Motorola Milestone (Video)</b>Developerul MartinSchirr, membru al comunitatii AndroidForums a dat lovitura, reusind sa compileze faimosul "Firefox for Android", cunoscut si sub numele de Fennec. Programatorul a reusit sa ruleze browserul pe Motorola Milestone, dupa cum puteti vedea si...

Developerul MartinSchirr, membru al comunitatii AndroidForums a dat lovitura, reusind sa compileze faimosul "Firefox for Android", cunoscut si sub numele de Fennec. Programatorul a reusit sa ruleze browserul pe Motorola Milestone, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos.

In plus, exista un al doilea demo, pe care il puteti vedea la finalul articolului, iar Schirr a creat si un ghid in legatura cu portarea acestui browser pe Moto Milestone. Site-ul este in germana, dar Google Translate va va fi de ajutor, daca aveti probleme. Gasiti mai multe informatii, in special despre buguri si probleme, pe Android Forums, aici.

Aparent, ar fi nevoie si de un user si o parola pentru testarea acestui soft, username-ul fiind "fennec", iar parola "android". Unii utilizatori afirma ca au instalat Fennec si pe Nexus One, veste buna pentru utilizatorii lui "Google Phone". Retineti faptul ca aveti nevoie de minim Android 2.0 pentru a rula acest soft, din cauza suportului OpenGL ES 2.0, absolut necesar pentru browser.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×