Google lanseaza o aplicatie de 1 Aprilie: Google Translate pentru animale (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.725 ori
<b>Google lanseaza o aplicatie de 1 Aprilie: Google Translate pentru animale (Video)</b>In cazul in care ati uitat, astazi este 1 aprilie, celebra "Zi a pacalelilor". Google nu a uitat de aceasta sarbatoare amuzanta si a pregatit o farsa pentru utilizatorii Android, lansand o aplicatie Google Translate pentru... animale. Daca v-ati gandit...

In cazul in care ati uitat, astazi este 1 aprilie, celebra "Zi a pacalelilor". Google nu a uitat de aceasta sarbatoare amuzanta si a pregatit o farsa pentru utilizatorii Android, lansand o aplicatie Google Translate pentru... animale.

Daca v-ati gandit vreodata sa traduceti latratul cainelui de apartament in cuvinte clare si rostite intr-o engleza perfecta, iata in sfarsit o metoda de o face. Acest soft, "Animal Translator" pare foarte real si, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos, el ne permite sa aflam ce este in mintea unui porc sau magar, printre altele.

Va fi interesat de tradus "limbajul" unui hamster, sau cel al unui elefant, dar Google poate sa le faca pe toate, nu-i asa? Amuzant este faptul ca exista numerosi utilizatori care au luat aplicatia de buna, dovada fiind comentariile lor din Android Marketplace.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×