ROM-ul Android 2.1 scapat pe web ofera indicii in legatura cu noi smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Google 1.326 ori
<b>ROM-ul Android 2.1 scapat pe web ofera indicii in legatura cu noi smartphone-uri</b>Dupa ce am vazut ieri ROM-ul Android 2.1 ruland pe un HTC Hero, in varianta europeana, iata ca software-ul a fost disecat de catre cei de la xda-developers care au descoperit in codul sau cateva nume de cod pentru viitoare telefoane HTC Android. &nbsp;...

Dupa ce am vazut ieri ROM-ul Android 2.1 ruland pe un HTC Hero, in varianta europeana, iata ca software-ul a fost disecat de catre cei de la xda-developers care au descoperit in codul sau cateva nume de cod pentru viitoare telefoane HTC Android.

Lista este destul de lunga si include terminale ca Bahamas, Bravo, DesireC, Dragon, Dream, Espresso, Halo, HeroCT, HeroC, Hero, Huangshan, Incredible, Legend, Liberty, Memphis, Paradise, PassionC, Passion, Sapphire si Supersonic. Unele dintre aceste handseturi sunt deja cunoscute, in vreme ce altele ar putea fi produse aflate in proces de dezvoltare.

In plus, trebuie remarcat faptul ca aceste nume de cod ar putea fi inlocuite cu denumiri mai comerciale, de indata ce aceste terminale Android ajung pe mana operatorilor de telefonie mobila.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×