Launcher-ul Sense 8 va sosi curând și pentru smartphone-urile non-HTC

2.039 ori
<b>Launcher-ul Sense 8 va sosi curând și pentru smartphone-urile non-HTC</b>Una dintre părțile bune ale telefoanelor HTC, este și launcher-ul Sense dezvoltat in-house de către companie. Acesta oferă un look simplist, fiind astfel pe placul a numeroși utilizatori. În cazul în care launcherul de față v-a atras atenția, dar nu

În ciuda deciziilor nu tocmai inspirate cu privire la design-ul smartphone-urilor din ultima vreme, trebuie să apreciem compania HTC pentru aplicațiile software oferite în acest moment pe piață. Pe lângă titluri ca HTC Zoe, HTC Camera, sau HTC Galerry, există și laucherul Sense UI - unul dintre cele mai apreciate din lumea Android.

Această interfață adusă alături de sistemul de operare este disponibilă în acest moment doar pentru smartphone-urile HTC, dar curând vom putea să o instalăm pe orice device Android. Se pare că producătorul taiwanez va demara curând un program de tip Closed Beta pentru o serie restrânsă de utilizatori ce dețin smartphone-uri care rulează minim Android 4.4 KitKat, sau versiuni mai noi.

Odată aleși acești utilizatori direct de către HTC, va începe și programul propriu zis de testare al cărui scop este acela de a rezolva bug-urile apărute, și de a realiza modificări pentru ca experiența de utilizare să fie una cât mai intuitivă. Posibil ca această perioadă de beta-testing să se întindă pe 1-2 luni, dar între timp vom primi cu siguranță noi informații cu privire la progresul programului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×