Samsung Corby (S3650) va beneficia de suport Wi-Fi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.682 ori
<b>Samsung Corby (S3650) va beneficia de suport Wi-Fi</b>Samsung Corby va fi disponibil in curand si intr-o versiune dotata cu Wi-Fi, dupa modelul terminalului Star (S5230), anunta producatorul corean. &nbsp; &nbsp; Va reamintim ca modelul Corby este cel mai ieftin terminal full touch Samsung, cunoscut si sub...

Samsung Corby va fi disponibil in curand si intr-o versiune dotata cu Wi-Fi, dupa modelul terminalului Star (S5230), anunta producatorul corean.

Va reamintim ca modelul Corby este cel mai ieftin terminal full touch Samsung, cunoscut si sub numele de S3650 si in curand S3650W, in varianta cu Wi-Fi. Restul specificatiilor raman neschimbate si trebuie mentionat ca acest model, Corby este un succes, fiind vandute peste 3 milioane de unitati de la lansarea sa.

Samsung Corby vine cu suport quad band GSM/EDGE, un display touchscreen QVGA de 2.8 inchi, interfata TouchWiz, o camera de 2 megapixeli, radio FM, Bluetooth si un slot pentru carduri microSD. Data de lansare a variantei cu WiFi pentru acest handset nu este cunoscuta inca, dar putem estima ca el va sosi pe piata in luna ianuarie a anului viitor.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×