Samsung Galaxy S7 Edge primeşte teste şi benchmarkuri într-o variantă cu Android Nougat la bord

1.378 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge primeşte teste şi benchmarkuri într-o variantă cu Android Nougat la bord</b>LG V20 este primul smartphone non-Nexus de pe piață ce se bucură de Android 7.0 Nougat, dar în perioada următoare sunt așteptate ca și alte modele să primească actualizarea cu pricina. Unul dintre ele este flagship-ul Samsung Galaxy S7, terminal care

Dacă LG V20 a debutat cu Android 7.0 Nougat la bord, cel mai mare rival LG, Samsung nu putea sta cu mâinile în sân şi se grăbeşte să aducă Nougat şi pe terminalele sale de top. Astfel, se justifică apariţia unui Galaxy S7 Edge cu acest release Android la bord, conform unor teste şi benchmarkuri noi.

Galaxy S7 Edge GeekBench

Apărut în GeekBench, terminalul S7 Edge se prezintă cu Android 7.0 Nougat şi scoruri bunicele, de 2016 puncte la testul single core şi 5587 în cel multi-core. Cu toate acestea se vede că e vorba de o unitate de test, noi obţinând rezultate mai mari în varianta Marshmallow: 2140/ 6567. Având în vedere că un procesor octa core se afla la bord, aceasta e cel mai probabil varianta internaţională a handsetului, de vreme ce modelul din SUA şi China vine cu CPU quad core Snapdragon 820.

Şi Galaxy S7 e probabil în acelaşi stadiu de teste, dar în aceste zile în care începe lansarea modelului Note 7s cel cu baterie nouă pe piaţă, credem că Samsung e destul de ocupată. De remarcat că şi Galaxy Note 7 apărea tot în GeekBench rulând Android 7.0 Nougat, dar asta înainte să fie lansat oficial, deci privim cu precauţie scăpări de genul.

O estimare personală e că vom vedea un release până la final de an, eventual în decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×