UPDATE: Samsung Galaxy S7 și S7 Edge primesc actualizarea la Android 7.0 Nougat în România

7.397 ori
<b>UPDATE: Samsung Galaxy S7 și S7 Edge primesc actualizarea la Android 7.0 Nougat în România</b>Relatam chiar ieri faptul că pachetul Android 7.0 Nougat ar putea sosi pe smartphone-urile Galaxy S7 începând din data de 17 ianuarie pe plan european, iar astăzi descoperim că Sammy a dat deja drumul update-ului în unele regiuni. Această actualizare

Chiar ieri relatam despre faptul că smartphone-urile Samsung Galaxy S7 ar urma să beneficieze de actualizarea la Android 7.0 Nougat începând din data de 17 ianuarie pe plan european, iar astăzi aflăm că Sammy a dat deja startul update-ului în unele regiuni. Acesta și-a făcut apariția pe terminalele utilizatorilor ce au decis să participe la programul de testare Beta a lui Nougat, fiind vorba despre un pachet de aproximativ 215 MB.

Samsung Android Nougat

În cazul celor care nu au instalat varianta beta Android pe smartphone-ul Galaxy S7/S7 Edge, este de așteptat ca update-ul să sosească într-un pachet ceva mai generos de până la 1 - 1.5 GB. Cei de la Samsung afirmă că acest nou release Android aduce nici mai mult, nici mai puțin de 20 noi funcții și elemente vizuale la bord.

Printre acestea avem shortcut-ul către aplicațiile default Samsung, dar și modul multi-window sunt prezente aici. Există și setarea ce ne permite modificarea rezoluției native a ecranului, modalitate prin care vom ușura munca chip-ului grafic și totodată reduce consumul de energie. Așteptăm să vedem dacă într-adevăr din 17 ianuarie acest update va fi distribuit pe telefoanele galaxy S7/S7 Edge comercializate pe plan european.

S7 Edge

UPDATE: Exact cum am comunicat anterior, iată că de astăzi 17 ianuarie, update-ul ajunge și pe smartphone-urile Galaxy S7 comercializate în Europa. Sosirea actualizării ne este confirmată de către Cristi Nicola (androidu.ro) care tocmai ce și-a instalat noua versiune software pe al său Galaxy S7 Edge. Pachetul are 1.291 MB și se recomandă o conexiune Wi-Fi pentru descărcarea acestuia!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×