Samsung ar fi pornit un program beta de test a lui Android Nougat pe Galaxy S7 Edge

2.139 ori
<b>Samsung ar fi pornit un program beta de test a lui Android Nougat pe Galaxy S7 Edge</b>Cum phablet-ul Galaxy Note 7 a ieșit din peisaj, iată că firma sud-coreeană își concentrează acum atenția asupra lui Galaxy S7 Edge - terminal pentru care a fost demarat un program de beta-testing a lui Android 7.0 Nougat. Acest release ar urma să ajungă

Samsung nu are o reputaţie prea bună când vine vorba de oferirea actualizărilor pe terminalele sale Android, mai ales că softul ajunge destul de târziu pe aceste device-uri, faţă de rivali spre exemplu. E drept că sunt multe modele, cu multe diagonale şi formaturi de acoperit, dar măcar flagshipurile ar putea beneficia de bunăvoinţă. Avem totuşi semne că lucrurile se mişcă în direcţia bună pentru Galaxy S7 Edge.

S7 Edge Nougat

Aflăm că firma sud coreeană ar fi pornit testarea beta pentru Android 7.0 Nougat pe Galaxy S7 Edge în Marea Britanie. Acum că Note 7 a ieşit din peisaj e momentul ca modelele flagship din acest an să primească extra atenţie. Utilizatorii interesaţi să participe la programul beta trebuie să descarce aplicaţia Galaxy Beta Program din magazinul Galaxy pe device-ul lor.

Samsung decide cine e selectat pentru acest program, după o înscriere. E foarte posibil ca şi Galaxy S7 să primească un program beta de acest gen, iar rolul perioadei de teste este de a elimina bugurile şi problemele din software, încât el să ruleze fără cusur pe device-uri. Samsung aplică propriile modificări lui Nougat şi e posibil să vedem şi funcţii noi, poate chiar unele preluate de la Galaxy Note 7.

APK-ul pentru Galaxy Beta Program este aici sau aici, dar trebuie să faceţi totuşi parte din program, altfel nu are rost descărcarea sa. Aşteptam să vedem în ce măsură a personalizat Sammy lookul noului release şi în ce mod va fi implementată acum opţiunea split screen, nativă şi în Nougat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×