Samsung 707SC, telefonul de cristal

Autor:  | Publicat în:  Samsung 8.310 ori
<b>Samsung 707SC, telefonul de cristal</b>Nu este vorba despre unul dintre acele telefoane ultra-rezistente la socuri, iar cristalul nu este o alegere stralucita pentru un material din care sa fabrici un terminal mobil. Cine a spus ceva despre material? Imaginati-va un telefon , un obiect cu...

Nu este vorba despre unul dintre acele telefoane ultra-rezistente la socuri, iar cristalul nu este o alegere stralucita pentru un material din care sa fabrici un terminal mobil.

Cine a spus ceva despre material? Imaginati-va un telefon , un obiect cu siguranta destinat doamnelor din inalta societate. Putand sugera o pana de idei a producatorului Samsung, aceasta abordare nu spune nimic despre caracteristicile lui 707SC. Avem de-a face cu un model slim dotat cu Picsel pentru vizualizarea documentelor si un dictionar revolutionar.

Desi la soare te vei putea uita dar la 707SC ba, va trebui sa mai arunci o privire pe ecranul telefonului mai ales cand il vei folosi pe post de translator pentru limba engleza, japoneza sau coreana. Nu trebuie sa ai un spirit grozav de observatie pentru a-ti putea da seama ca SC-ul din coada numelui telefonului vine de la Swarovski Crystals. Se poate trage concluzia ca Samsung s-a axat mai mult pe aspectul noului telefon decat pe functiile sale.

Europenii vor trebui sa mai astepte pana vor putea cumpara acest telefon, deoarece acest model este orientat exclusiv catre pietele asiatice, unde se va lansa in martie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×