Telefoanele mobile - mana cereasca pentru industria muzicala

1.037 ori
<b>Telefoanele mobile - mana cereasca pentru industria muzicala</b>iPod sau telefon mobil? Mp3 player sau unul dintre noile modele Nokia? Hotararea este greu de luat, in timp ce playerele pierd teren in fata telefoanelor mobile cu astfel de functii. Muzica digitala este un concept despre care se vorbeste tot mai mult...

iPod sau telefon mobil? Mp3 player sau unul dintre noile modele Nokia? Hotararea este greu de luat, in timp ce playerele pierd teren in fata telefoanelor mobile cu astfel de functii.

Muzica digitala este un concept despre care se vorbeste tot mai mult printre cunoscatorii din domeniu. Downloadurile de continut audio iau amploare si se pare ca telefonul mobil va ajuta la dezvoltarea industriei muzicale, inlocuind clasicele playere. iPod-ul va pierde cu siguranta teren in fata terminalelor mobile nou aparute, care ofera o calitate mai buna a sunetului si o capacitate mai mare de stocare.

Sunt sigur, totusi ca Apple nu va regreta prea mult faptul ca iPod-ul se va demoda, tinand cont ca ultima sa inventie, iPhone-ul va avea numeroase functii audio. Muzica digitala reprezinta la ora actuala, 11 % din totalul vanzarilor din industria muzicala la nivel mondial. Nu ar trebui sa va mire procentul, avand in vedere ca expertii afirma ca acesta va ajunge la 25 % in 2010.

Nu graviteaza totul in jurul iPhone-ului, caci datorita site-urilor ca YouTube si MySpace posesorii telefoanelor cu acces la internet se vor putea delecta cu ultimele produse ale industriei muzicale, uitand de problemele downloadului. Nokia este unul dintre favoritii acestei curse a productiei telefoanelor cu functii audio cat mai avansate, avand deja drept standard includerea functiei de player Mp3 si radio FM.

Noi, userii, nu putem decat se ne bucuram de faptul ca in viitorul apropiat vom putea avea "la purtator" mii de melodii, accesibile prin apasarea unui singur buton de pe telefonul mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×