iPhone, fructul oprit

1.158 ori
<b>iPhone, fructul oprit</b>Unul dintre cele mai asteptate telefoane este iPhone-ul creat de Apple, dar oare se va ridica acesta la inaltimea asteptarilor? Nu este usor sa concurezi cu Nokia si ultimele sale inventii, dar cand te numesti Apple va trebui sa respecti un blazon in ceea...

Unul dintre cele mai asteptate telefoane este iPhone-ul creat de Apple, dar oare se va ridica acesta la inaltimea asteptarilor?

Nu este usor sa concurezi cu Nokia si ultimele sale inventii, dar cand te numesti Apple va trebui sa respecti un blazon in ceea ce priveste designul si comoditatea produselor tale. Desi pare desprins dintr-un film SF, iPhone-ul poate fi "manuit" doar cu 2 degete, Apple ducand notiunea de touch-screen la extrem. De asemenea mult-asteptatul produs marca Apple va putea detecta daca a fost activat din greseala de o pereche de chei din buzunarul utilizatorului.

Suna perfect, nu-i asa? Totusi, vorbim despre un telefon ce costa 600 de dolari, dar asta nu e tot. iPhone-ul nu poate fi cumparat fara serviciul AT&T, la care va trebui sa va abonati pe cel putin 2 ani. Aceasta discutie se poarta in principal la nivelul Statelor Unite, care au legi mult mai stricte in ceea ce priveste contractul incheiat intre retelele de telefonie mobila si utilizatorii de terminale mobile. In Europa si Asia, un utilizator isi poate schimba reteaua oricand doreste, fara costuri prea mari si fara batai de cap. In Statele Unite, orice telefon cumparat presupune un contract de 2 ani cu reteaua care iti ofera serviciile ce vin cu noul telefon.

Apple a dat lovitura? Nu inca si sincer nu cred ca obligatia de a folosi serviciul AT&T va atrage multi fani ai iPhone-ului. Cand productia acestui terminal costa doar 250 de dolari, nu poti sa nu te intrebi unde se duc restul de 400 si ce rost are sa ramai abonatul fidel al aceluiasi serviciu timp de 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×