Probabil cea mai originală reclamă din ultima vreme: revista Forbes devine hotspot WiFi cu ajutorul Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Inedit 927 ori
<b>Probabil cea mai originală reclamă din ultima vreme: revista Forbes devine hotspot WiFi cu ajutorul Microsoft</b>Microsoft a devenit un soi de etalon în ultima vreme, când vine vorba de promovarea produselor sale. Ei au făcut o treabă foarte bună cu promovarea lui Surface, dar și a lui Windows Phone și seriei Lumia. Acum vedem o metodă total inedită de a...

Microsoft a devenit un soi de etalon în ultima vreme, când vine vorba de promovarea produselor sale. Ei au făcut o treabă foarte bună cu promovarea lui Surface, dar și a lui Windows Phone și seriei Lumia. Acum vedem o metodă total inedită de a promova Office 365.

Ei bine, MS a instalat un router T-Mobile în cel mai nou număr al revistei Forbes. Practic, 4 pagini includ mecanismele necesare pentru a servi drept hotspot WiFi, ceea ce sună foarte interesant. Publicația devine hotspot pentru 2 săptămâni și ea a ajuns în ediție limitată în mâna unor jurnaliști, bloggeri și oameni din zona tech/IT.

Probabil cea mai originală reclama din ultima vreme: revista Forbes devine hotspot WiFi cu ajutorul Microsoft

Se pare că isprăvi de acest gen se practică în SUA, iar Entertainment Weekly a făcut una și mai și, instalând un smartphone în cadrul unei reviste, pentru a vedea o reclamă video și tweeturi. Cu o astfel de prezență în presă, campania celor de la Microsoft nu va fi uitată prea curând, vă asigur. Pe când și la noi astfel de campanii, în puținele publicații rămase?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×