OmniVision anunță senzorul OV48C de 1/1.3" și rezoluție de 48 mpx destinat telefoanelor high-end

642 ori
<b>OmniVision anunță senzorul OV48C de 1/1.3" și rezoluție de 48 mpx destinat telefoanelor high-end</b>Printre lansări de produse electronice de la CES 2020 se mai strecoară și componente precum senzori foto în cazul de față. Descoperim că cei de la OmniVision tocmai ce au prezentat senzorul OV48C

Printre lansări de produse electronice de la CES 2020 se mai strecoară și componente precum senzori foto în cazul de față. Descoperim că cei de la OmniVision tocmai ce au prezentat senzorul OV48C ce se remarcă prin mărimea 1/1.3" - aceeași adoptată și de către senzorul Samsung de 108 megapixeli.

În cazul de față totuși avem de-a face cu o rezoluție de 48 megapixeli și cu pixeli mari de 1.2µm comparativ cu cei de 0.8µm de pe senzorul Samsung. Suntem informați că senzorul OmniVision dispune de tehnologie Quad Bayer și că poate livra fotografii la rezoluție completă de 48 mpx sau folosi tehnica pixel binning pentru imagini de 12 mpx și pixeli de 2.4µm.

Bifăm și prezența tehnologiei PureCel ce se vrea a fi echivalentul ISOCELL. Avem și HDR, multi-shot HDR, zoom digital și suport PDAF. De asemenea, aflăm că senzorul poate filma 8K (fără binning) sau la 4K/60fps prin binning. Există și suport pentru filmare slow-motion la 240fps și rezoluție FHD sau 360fps și rezoluție HD. 

Partenerii pot testa începând de astăzi noul senzor OmniVision care aparent este destinat smartphone-urilor flagship. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×