iPhone 9/iPhone SE 2 se afișează în primele randări credibile și seamănă leit cu iPhone 8

1.745 ori
<b>iPhone 9/iPhone SE 2 se afișează în primele randări credibile și seamănă leit cu iPhone 8</b>Zilele trecute aflam că de fapt iPhone SE 2 ar putea să ajungă în magazine sub numele de iPhone 9, confirmând faptul că va servi ca succesor pentru iPhone 8. Asta se va reflecta inclusiv în designul său, care tocmai

Zilele trecute aflam că de fapt iPhone SE 2 ar putea să ajungă în magazine sub numele de iPhone 9, confirmând faptul că va servi ca succesor pentru iPhone 8. Asta se va reflecta inclusiv în designul său, care tocmai a primit randări de la @OnLeaks. Ele arată de-a dreptul old school.

iPhone SE 2

E greu de crezut că în 2020 ne întoarcem la un telefon cu diagonală de 4.7 inch, dar iată că se întâmplă şi asta, cel puţin judecând după nouă randare. iPhone SE 2/iPhone 9 este aşteptat să debuteze în luna martie, probabil odată cu un iPad Pro nou. Cât despre imagini, ceea ce vedem aici aduce tare mult cu iPhone 8, mai ales pentru faptul că are buton Home cu Touch ID inclus şi două muchii foarte groase ale ecranului, sus şi jos.

iPhone SE 2

@OnLeaks a pus mâna şi pe dimensiunile noului venit: 138.5 x 67.4 x 7.8 mm, iar talia ajunge la 8.6 mm cu tot cu protuberanţa camerei din spate. A se remarca aici faptul că modelul din 2020 este ceva mai gros decât iPhone 8, care avea o talie de 7.3 mm. Sursa mai afirmă şi că noutatea va fi reprezentată de un spate acoperit cu sticlă Frosted de această dată, în locul celei lucioase de pe iPhone 8. Sunt şanse mari să primim şi încărcare wireless, iar ecranul de 4.7 inch va fi un LCD şi nu OLED.

La interior vom găsi un procesor Apple A13, alături de 3 GB RAM, iar camera singulară ar putea fi cea principală de pe iPhone 11 şi 11 Pro să zicem. Nu e foarte clar dacă se va concretiza şi un iPhone SE 2 Plus/ iPhone 9 Plus aşa cum s-a tot zvonit în ultima lună.

Vă reamintesc şi că acest telefon ar putea debuta la suma de 399 de dolari. Analiştii au estimat deja vânzări de zeci de milioane de unităţi ale handsetului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×