Samsung a trimis un telefon Galaxy S10 5G în spaţiu pentru a face selfie-uri “cosmice”: Samsung Space Selfie

3.698 ori
<b>Samsung a trimis un telefon Galaxy S10 5G în spaţiu pentru a face selfie-uri “cosmice”: Samsung Space Selfie</b>Mai ţineţi minte când era acea modă să duci telefoane în stratosferă şi apoi să le dai drumul de acolo pentru a vedea apoi ce au filmat la căderea pe Pământ? Ei bine, Samsung creşte miza, trimiţând un Samsung Galaxy S10 5G în stratosferă pentru a face...

UPDATE 2 - 29-10-2019: Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm ce s-a întâmplat de fapt cu balonul Space Selfie. Ei bine, se pare că nu a fost vorba despre o prăbușire, ci despre o aterizare care a avut loc mai devreme decât fusese planificat, vina fiind pusă pe seama condițiilor meteorologice nefavorabile. 

Campania nu a fost un eșec precum se credea inițial, telefonul ajungând în spațiu și transmițând selfie-uri conform planului. Singurul aspect diferit a fost reprezentat de aterizarea mai devreme din cauza vremii. 

UPDATE 28-10-2019: În ciuda așteptărilor pe care Samsung le-a avut legat această lansare a telefonului S10 5G în spațiu, proiectul se termină mai repede decât se așteptau. Balonul ce transporta smartphone-ul s-a prăbușit în Michigan în zona unei ferme locuite (din fericire nu au fost daune). Inițial proprietarii au crezut că este vorba despre un satelit, dar ulterior s-a dovedit a fi balonul ce transporta selfie-uri. Nu știm dacă telefonul a supraviețuit sau nu acestui drop-test extrem!

Balonul ce transporta smartphone-ul s-a prăbușit

ARTICOL INIȚIAL 27-10-2019:

Mai ţineţi minte când era acea modă să duci telefoane în stratosferă şi apoi să le dai drumul de acolo pentru a vedea apoi ce au filmat la căderea pe Pământ? Ei bine, Samsung creşte miza, trimiţând un Samsung Galaxy S10 5G în stratosferă pentru a face... selfie-uri.

Samsung a trimis în spaţiu un telefon 5G şi va permite utilizatorilor şi fanilor săi să îşi trimită pozele în spaţiu. Proiectul este realizat alături de către cei de la Flightline Films şi le va oferi fanilor şansă de a face un "SpaceSelfie" pe propriul smartphone. Totul se bazează pe un balon cu super-presiune, lansat din Dakota de Sud, Statele Unite şi menit să ajungă la o altitudine de 20.000 de metri.

În nacela balonului se află un Samsung Galaxy S10 5G, dar şi echipamente speciale. Ideea este că tu să îţi încarci poza pe site-ul dedicat şi ea să primească un fundal spaţial capturat de telefon. Toate mecanismele din văzduh sunt alimentate de energie solară şi aliniate astfel încât să nu fie afectate de lumină reflectată de soare sau curbura Pământului.. Samsung a creat şi două aplicaţii speciale pentru acest proiect.

Una permite trimiterea şi primirea de selfie-uri între centrul de pe Pământ şi echipamentul din spaţiu, iar a doua se află pe telefonul S10 5G. Aceasta comunică cu camera foto din balon şi începe să realizeze portretul care apoi apare pe ecranul telefonului. Debutul misiunii a fost marcat printr-un eveniment la Londra, în care vedete precum fotomodelul Cara Delevingne sau fotbalistul Zlatan Ibrahimovici şi-au făcut selfie-uri spaţiale.

Şi tu îţi poţi încărca selfie-ul aici. După ce este realizată o fotografie cu tine şi pe fundal cu Pământul sau spaţiul cosmic vei primi înapoi poza rezultată pentru a o partaja în social media.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×