Samsung Galaxy S10 5G: Conectivitate 5G, viteze mari pe toate planurile

796 ori
<b>Samsung Galaxy S10 5G: Conectivitate 5G, viteze mari pe toate planurile</b>Samsung Galaxy S10 5G a devenit deja vedeta la UNTOLD 2019, făcând streaming spre căşti VR în timp real de la festival. Este primul telefon 5G pe care l-am văzut la treabă şi primul pe care punem mâna pentru teste mai amănunţite. La testul Speedtest de..

Samsung Galaxy S10 5G a devenit deja vedeta la UNTOLD 2019, făcând streaming spre căşti VR în timp real de la festival. Este primul telefon 5G pe care l-am văzut la treabă şi primul pe care punem mâna pentru teste mai amănunţite. La testul Speedtest de la lansarea telefonului la Orange România am  ajuns la 1013 Mbps la download şi 34.32 Mbps la upload. Iar 5G-ul e încă la început la noi, deci se poate şi mai sus de atât. 1 Gbps e mai mult decât suficient pentru orice task al tău aş zice...

Video-review Samsung Galaxy S10 5G, secțiunea conectivitate

Telefonul vine cu port USB-C, suport WiFi a/b/g/n/ac/ax, dar şi Bluetooth 5.0 şi NFC. Avem pentru localizare şi GPS, Glonass şi Galileo şi evident primim şi suport 4G LTE în zeci de benzi. Avem şi Bluetooth LE, aptX şi ANT+ pentru conectarea la diferite dispozitive de fitness sau medicale. Am realizat şi convorbiri telefonice pe S10 5G şi s-au auzit tare şi clar. Avem şi VoLTE şi VoWiFi în cazul în care vă întrebaţi.

Am revenit şi la clasicul SpeedTest, și puteți vedea mai sus seria de teste 5G realizate de noi în București, cu menţiunea că am atins 191 Mbps la testul de download 4G în aceeași rețea la Timișoara şi 62.2 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 332 Mbps la download şi 24.9 Mbps la upload prin UPC. Toate acestea sunt scoruri demne de un flagship veritabil.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×