Samsung Galaxy Note 10 primeşte randări pentru presă foarte credibile, cu buton Power mutat

3.039 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 primeşte randări pentru presă foarte credibile, cu buton Power mutat</b>Ziua şi scăparea pentru Samsung Galaxy Note 10, iar de această dată luăm contact cu o serie de randări de presă foarte credibile. E vorba despre acele imagini care sosesc odată cu anunţarea unui produs, cele oficiale, realizate de producător pe fundal alb

Ziua şi scăparea pentru Samsung Galaxy Note 10, iar de această dată luăm contact cu o serie de randări de presă foarte credibile. E vorba despre acele imagini care sosesc odată cu anunţarea unui produs, cele oficiale, realizate de producător pe fundal alb.

Pe 7 august Samsung va prezenta Galaxy Note 10, în variantele Note 10 şi Note 10 Pro, fiecare cu sub-variante 4G şi 5G. Ceea ce vedem aici sunt imagini parvenite prin WinFuture şi Ishan Agarwal, două surse de încredere, mai ales când vine vorba de Samsung. Sursa afirmă că îl vedem aici mai degrabă pe Galaxy Note 10, decât pe Note 10 Pro, ceea ce deducem şi din faptul că are 3 camere în spate, nu 4.

Muchiile au fost reduse la extrem şi spatele are un gradient interesant, mai deschis în zona de sus şi mai închis în jos. Muchiile sunt uşor curbate şi o bărbie puţin mai mare. Avem de-a face cu un telefon cu ecran Infinity-O de 6.3 inch şi cu o cameră selfie decupata direct în ecran, plasată în zona centrală sus. În spate găsim o cameră tripla, ce include un senzor cu diafragmă cu deschidere în 3 trepte, o cameră ultra wide probabil şi una telephoto.

Randările mai confirma şi că Samsung renunţa la butonul din dreapta terminalului, mutându-l în stânga. Ar fi butonul Power, iar butonul Bixby dispare din ecuaţie. Sursa Winfuture a menţionat şi că preţurile vor ajunge până la 2.000 de euro în variantele 5G cele mai bine dotate ale terminalelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×