Samsung anunță HomeSync, un device de media streaming rival cu Apple TV

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.191 ori
<b>Samsung anunță HomeSync, un device de media streaming rival cu Apple TV</b>După ce a anunțat oficial Galaxy Note 8.0, astăzi Samsung a oferit publicului și primele detalii despre un rival pentru Apple TV numit HomeSync. Acesta este un device pentru media streaming, care se conectează la televizor și permite streamingul de...

După ce a anunțat oficial Galaxy Note 8.0, astăzi Samsung a oferit publicului și primele detalii despre un rival pentru Apple TV numit HomeSync. Acesta este un device pentru media streaming, care se conectează la televizor și permite streamingul de fotografii, clipuri video și aplicații de pe terminalele din seria Galaxy.

Toate se pot partaja și la rezoluții 1080p fără probleme. Rețineți și că HomeSync are și rol de stocare oferind un drive de 1 TB pentru stocarea de conținuturi. HomeSync poate suporta 8 conturi diferite pentru diferiți membri ai unei familii, iar conturile private pot fi criptate, astfel încât un membru al familiei nu poate vedea conținuturile altuia. Device-ul sosește pe piața în luna aprilie și am senzația că acesta e doar începutul dintr-o lungă serie de lansări.

La interiorul acestui media streamer se afla un procesor dual core de 1.7 GHz, 1 GB RAM DDR3, 8 GB memorie eMMC, iar la capitolul conectivitate avem parte de Ethernet, WiFi (cu MiMo), Bluetooth 4.0, USB, ieșire HDMI și ieșire audio. Rețineți că puteți folosi și aplicații de la Angry Birds până la Flipboard pe ecranul televizorului prin streaming de pe Galaxy S III cu ajutorul lui HomeSync.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×