MWC 2013: Huawei prezintă telefonul Ascend P2, interfața Emoțion UI + alte noutăți de la fața locului!

1.713 ori
<b>MWC 2013: Huawei prezintă telefonul Ascend P2, interfața Emoțion UI + alte noutăți de la fața locului!</b>La această oră au trecut doar câteva minute de când s-a încheiat conferința Huawei la MWC 2013, la care a asistat și trimisul Mobilissimo.ro, Emil Dragotă. Evenimentul a început puțin mai târziu decât estimasem, dar tot răul spre bine,...

La această oră au trecut doar câteva minute de când s-a încheiat conferința Huawei la MWC 2013, la care a asistat și trimisul Mobilissimo.ro, Emil Dragotă. Evenimentul a început puțin mai târziu decât estimasem, dar tot răul spre bine, deoarece Emil a reușit să ia pulsul MWC 2013 și să obțină și câteva fotografii și detalii interesante.

Evenimentul s-a desfășurat la Casa Llotja de Mar Passeig d'Isabel din Barcelona și a început cu mici căderi de Internet, dar vedeta zile a fost prezentată în cele din urmă: Huawei Ascend P2, smartphone cu camera de 13 megapixeli și conexiune LTE cu viteze de până la 150 Mbps. în cadrul conferinței am aflat și că această companie este pe locul 3 ca market share pe zona de telefoane mobile. Huawei Ascend P1, telefon apreciat de noi vara trecută a fost vândut în peste 40 de țări și a fost primul smartphone high end al companiei asiatice. Ascend P2 aduce o viteză dublă de upload față de Samsung Galaxy S III și vine cu un display infinity edge, concept similar cu cel de la piscinile celebre ale magnaților.

Handsetul are o grosime de 8.4 mm, va fi disponibil pe negru și alb, iar ecranul său de 4.7 inch are o luminozitate de 500 de unități nits, contrast de 1000:1, densitate a pixelilor de 315 ppi și unghi de vizualizare de 85 de grade. Ascend P2 mai dispune și de protecție Gorilla Glass 2, tehnologie Magic Touch pentru a folosi handsetul și cu mănuși, iar camera de 13 MP aduce și tehnologie BSI și fotografiere HDR. Huawei afirma că P2 dispune și de 2X zoom super resolution, adică se poate folosi zoom-ul, fără a pierde din calitatea imaginilor.

Huawei Ascend P2

Smartphone-ul dispune de NFC, baterie de 2420 mAh, mai mare decât cea de 2300 mAh de pe HTC One, plus QPC, o tehnologie specială Huawei prin care se reduce consumul unui handset. în combinație cu tehnologie ADRIX se va reduce consumul total de energie electrică chiar cu 30% față de un Galaxy S III, o abordare interesantă. Personalizarea și amprentă unică Huawei se simte și pe zona software, unde avem parte de UniHome, parte din Emoțion UI, o interfață simplă și curată, cu widgeturi unice și peste 100 de teme preinstalate.

Huawei P2 sosește pe piața din trimestrul 2 și costă 399 de euro, sunând foarte bine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×