Samsung anunta telefonul Pixon, cu camera de 8 megapixeli si ecran full touch

2.324 ori
<b>Samsung anunta telefonul Pixon, cu camera de 8 megapixeli si ecran full touch</b>Samsung a anuntat astazi mult-asteptatul handset cu camera de 8 megapixeli, M8800 Pixon, despre care va informam cu doar cateva zile in urma. Cu o grosime de doar 13.8 mm, acest terminal full touch este cel mai slim dotat cu o camera atat de performanta....

Samsung a anuntat astazi mult-asteptatul handset cu camera de 8 megapixeli, M8800 Pixon, despre care va informam cu doar cateva zile in urma. Cu o grosime de doar 13.8 mm, acest terminal full touch este cel mai slim dotat cu o camera atat de performanta. Si ce camera! Zoom digital X16, auto focus, fast shutter, geo tagging, detectare faciala - sunt doar cateva din functiile sale.

Lista de specificatii a acestui cameraphone Samsung include un display touchscreen de 3.2 inchi, un browser Photo integrat, radio FM cu RDS plus suport pentru playback audio al fisierelor in format MP3, AAC, e-AAC+ si WMA. In ce priveste conectivitatea, Samsung Pixon opereaza in retele GSM/GPRS/EDGE quad band (850/900/1800/1900 MHz), suportand si HSDPA 7.2 Mbps (2100 MHz) si sosind si cu Bluetooth 2.0, USB 2.0 si port TV out.

Handsetul va permite sa utilizati widgeturi online (News, Weather, Stock), iar terminalul suporta si inregistrare/playback video (MPEG4, WMV, DivX, XviD). Inregistrarea se face la 30 fps (720 x 480 pixeli), sau 120 fps (QVGA), iar camera poate captura video si in mod slow motion. Memoria interna a lui Pixon este de 200 MB, dar poate fi marita cu ajutorul slotului microSD. In cele din urma, aflati ca bateria sa de 1000 mAh rezista 3 ore si 40 de minute in mod convorbire si 290 de ore in standby.

Noul telefon va sosi in Romania prin HAT Group Co. Romania, importator oficial de telefoane mobile Samsung in tara noastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×