Samsung Galaxy Note 7 e trecut prin testul AnTuTu, îşi adjudecă locul 2 în topul Mobilissimo.ro

1.966 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 e trecut prin testul AnTuTu, îşi adjudecă locul 2 în topul Mobilissimo.ro</b>Pentru că am participat la lansarea în România a lui Samsung Galaxy Note 7 astăzi, nu puteam să vă lăsăm şi fără un benchmark aplicat acestui device, mai ales că am avut o tentativă să îl pornim pe AnTuTu in hands-on-ul său. Ei bine, iată-ne cu rezultatul

Pentru că am participat la lansarea în România a lui Samsung Galaxy Note 7 astăzi, nu puteam să vă lăsăm şi fără un benchmark aplicat acestui device, mai ales că am avut o tentativă să îl pornim pe AnTuTu în hands-on-ul său. Ei bine, iată-ne cu rezultatul şi el e unul bun, având în vedere clasamentul nostru, dar totuşi Note 7 nu doboară recordurile din baza de date AnTuTu.

Samsung Galaxy Note 7 a obţinut la testul nostru 134.516 puncte în AnTuTu 6.0

Samsung Galaxy Note 7 a obţinut la testul nostru 134.516 puncte în AnTuTu 6.0, cu menţiunea că am avut o unitate de test la evenimentul de lansare. Rezultatul ne clasează pe locul 2 în topul Mobilissimo.ro, în spatele lui Xiaomi Mi 5, cu doar vreo 500 de puncte şi peste iPhone 6S Plus cu vreo 5000 de puncte. Îl depăşim şi pe Galaxy S7 destul de serios, el aflându-se pe locul 4, în vreme ce Note 7 se afla pe locul 2.

Pe partea de grafică, în sub testul 3D ne clasăm pe locul 5

Pe partea de grafică, în sub testul 3D ne clasăm pe locul 5, sub HTC 10, LG G5 şi recent testatul LeEco Le Max 2, care şi-a adjudecat primul loc, având şi avantajul celor 6 GB RAM. Baza de date a celor de la AnTuTu îl plasează pe Note 7 cel testat de noi pe locul 7 (vezi mai jos), surclasat de modele ca OnePlus 3, Vivo XPlay 5, LeEco Max 2, ZUK Z2 Pro sau Xiaomi Mi5, dar şi Galaxy S7 Edge.

Baza de date a celor de la AnTuTu îl plasează pe Note 7 cel testat de noi pe locul 7

Evident la acest nivel benchmark-urile nu înseamnă mare lucru şi dacă l-am văzut pe un S7 făcând streaming live via 4G, în vreme ce ne jucăm Clash Royale şi mai şi înregistrăm gameplay-ul, atunci Note 7 e cu siguranţă cel puţin la fel de performant. Pe final vă invităm să accesați și graficul interactiv cu benchmark-ul lui Note 7 aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×