Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu Tizen OS pe piața din India chiar În luna noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 601 ori
<b>Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu Tizen OS pe piața din India chiar În luna noiembrie</b>Deși cei de la Samsung aveau planuri mari cu modelul intitulat &ldquo;Z&rdquo; ce a fost anunțat în luna iunie, acesta nu a mai ajuns a fi lansat comercial din cauza unor probleme întâlnite cu suportul oferit de către operatori și parteneri. Cu...

Deși cei de la Samsung aveau planuri mari cu modelul intitulat “Z” ce a fost anunțat în luna iunie, acesta nu a mai ajuns a fi lansat comercial din cauza unor probleme întâlnite cu suportul oferit de către operatori și parteneri. Cu toate acestea, se pare că Samsung nu a renunțat complet la acest OS, astăzi noi informații cu privire la un smartphone Tizen făcându-și apariția pe web.

Aflăm că un nou terminal Tizen OS urmează să debuteze oficial pe piața din India în luna noiembrie a acestui an, detalii despre această informație fiind dezvăluite în cadrul lansării serviciului Club Samsung 2.0, conferință unde Tarun Malik, director Media Solution Center Samsung a confirmat planurile Samsung de lansare a unui smartphone Tizen OS.

Totuși, se pare că smartphone-ul în cauză nu va fi Samsung Z, ci unul cu un preț mai scăzut, astfel fiind vorba și de dotări ceva mai slabe. De asemenea, s-ar putea ca odată lansate pe piața din India, terminalele Tizen OS să concureze direct cu cele care rulează în aceste momente platforma Android One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×