Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu Tizen OS pe piața din India chiar În luna noiembrie

635 ori
<b>Samsung ar putea lansa un nou smartphone cu Tizen OS pe piața din India chiar În luna noiembrie</b>Deși cei de la Samsung aveau planuri mari cu modelul intitulat &ldquo;Z&rdquo; ce a fost anunțat în luna iunie, acesta nu a mai ajuns a fi lansat comercial din cauza unor probleme întâlnite cu suportul oferit de către operatori și parteneri. Cu...

Deși cei de la Samsung aveau planuri mari cu modelul intitulat “Z” ce a fost anunțat în luna iunie, acesta nu a mai ajuns a fi lansat comercial din cauza unor probleme întâlnite cu suportul oferit de către operatori și parteneri. Cu toate acestea, se pare că Samsung nu a renunțat complet la acest OS, astăzi noi informații cu privire la un smartphone Tizen făcându-și apariția pe web.

Aflăm că un nou terminal Tizen OS urmează să debuteze oficial pe piața din India în luna noiembrie a acestui an, detalii despre această informație fiind dezvăluite în cadrul lansării serviciului Club Samsung 2.0, conferință unde Tarun Malik, director Media Solution Center Samsung a confirmat planurile Samsung de lansare a unui smartphone Tizen OS.

Totuși, se pare că smartphone-ul în cauză nu va fi Samsung Z, ci unul cu un preț mai scăzut, astfel fiind vorba și de dotări ceva mai slabe. De asemenea, s-ar putea ca odată lansate pe piața din India, terminalele Tizen OS să concureze direct cu cele care rulează în aceste momente platforma Android One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×