Bye-bye Nokia.com! Microsoft lansează un site oficial post Nokia pentru smartphone-uri

1.337 ori
<b>Bye-bye Nokia.com! Microsoft lansează un site oficial post Nokia pentru smartphone-uri</b>Zvonurile legate de renunțarea la brandul Nokia în favoarea a Microsoft/Lumia datează de ceva vreme și deși terminalele anunțate la IFA mai au logo-ul Nokia pe ele, în comunicatele de presă numele firmei finlandeze nu era menționat. Azi Microsoft...

Zvonurile legate de renunțarea la brandul Nokia în favoarea a Microsoft/Lumia datează de ceva vreme și deși terminalele anunțate la IFA mai au logo-ul Nokia pe ele, în comunicatele de presă numele firmei finlandeze nu era menționat. Azi Microsoft lansează un site oficial pentru smartphone-uri, unul clar ancorat în epoca post Nokia.

Site-ul este pur și simplu numit Microsoft Devices și scoate în evidență produsele Nokia. Telefoanele și tabletele din seria Lumia sunt listate pe acest website, dar în mod bizar modelele Surface lipsesc. Cu două săptămâni în urma Microsoft a început treptat treptat să renunțe la brandingul Nokia, înlăturând numele din anumite aplicații, branduite acum doar Lumia. încă e neclar ce strategie vor adopta Satya Nadella și ai săi cu privire la gama Surface.

Există speculații că se va renunța la brandul de tablete, dar și unele informații că viitoarele smartphone-uri se vor numi "Nokia by Microsoft". Pe lângă produse Windows și Windows Phone, site-ul Microsoft Devices listează Nokia X și aplicațiile sale, dar și seria Asha și aplicațiile asociate. Ambele game vor fi dizolvate cât de curând, aparent. Microsoft are dreptul de a folosi numele Nokia pentru modele feature phone timp de 10 ani, dar se pare că va renunța la brand.

Să deducem astfel că e cedat brandul înapoi către ce a rămas din Nokia, fără secțiunea Devices?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×