Viitoarele modele de căști Apple EarPods ar putea avea funcții de anulare a zgomotului de fond

Autor:  | Publicat în:  Apple 687 ori
<b>Viitoarele modele de căști Apple EarPods ar putea avea funcții de anulare a zgomotului de fond</b>Deși nu știm exact în ce măsură căștile care vin cu iPhone 6 au fost duse la un nou nivel sau nu (probabil că nu), se pare că Apple are de gând să actualizeze headsetul EarPods la cerințele moderne. Un nou brevet publicat pe web ne arată și...

Deși nu știm exact în ce măsură căștile care vin cu iPhone 6 au fost duse la un nou nivel sau nu (probabil că nu), se pare că Apple are de gând să actualizeze headsetul EarPods la cerințele moderne. Un nou brevet publicat pe web ne arată și modul în care Apple ar putea face acest lucru.

Printre altele se numără și anularea zgomotului de fond, dar și conducerea sunetului prin oasele umane. Compania din Cupertino are intenția de a folosi accelerometrul pentru a detecta reverberațiile corzilor vocale ale utilizatorului prin craniu. Atunci când utilizatorul vorbește, senzorii din EarPods vor detecta acest lucru și vor bloca activ zgomotul din jur. Practic, avem parte de anulare a zgomotului de fond prin detectare vocală, ca să zic așa.

Viitoarele modele de căști Apple EarPods ar putea avea funcții de anulare a zgomotului de fond

Accelerometrul în paralel cu niște microfoane ar detecta zgomotul sub formă de vibrație la anumite frecvente în cazul unor persoane cu voci foarte înalte sau joase, care ar putea fi în afara spectrului standard. Noile EarPods ar putea avea și microfoane frontale și în spate, tot cu scopul de anulare a zgomotului. Microfoane extra vor exista de-a lungul firelor și vor putea captura vocea fără semnal exterior aplicat peste. Deși existau voci care afirmau că viitoarele modele de căști Apple vor fi wireless, se pare că viitorul e tot pe bază de fir.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×